Translater

2011. április 10., vasárnap

Már majdnem 10 éve

A Designer Contest második helyéért járó díjamról még nem is beszéltem. Egy 4 hónapos tagságot nyertem a Scrapper's Guide oldalon a Premier Member szekcióba. Minden hónapban kapni fogok egy készletet, egy kész könyvet, amibe csak a fotókat kell beillesztenem (bevallom, ezt le sem töltöttem), 4 videóleckét, és hozzáférést a "titkos" fórumhoz. Nos, ezt még nem sikerült felfedeznem, mert valami miatt az automata rendszerük már kétszer visszadobta a jelentkezésem, de már rajta vannak az ügyemen. (Miért is menne valami simán)
Az ehavi készlet viszont nagyon tetszik nekem, és már alkottam is vele. Összevontam alkotásom az Ivy Scraplift kihívásával. Ezt az oldalt kell másolni ebben a hónapban. Akinek van kedve alkosson, gyűjtse a leveleket, mert a hónap végén a kihívásokért kapott leveleket beváltják kuponra, amit aztán a boltban levásárolhatsz.
És akkor pár szó az oldalamról. A készlet témája a család. Nekem most ez a kép akadt a kezembe, amikor Levente megszületett. Ez az első közös fotónk, itt lettünk család. El sem hiszem, hogy már majdnem 10 éves ez a fénykép!
 A készletet is mutatom. Nagyon tetszenek a rajzos elemek benne. Biztosan előveszem még, mert még alig használtam belőle valamit.

1 megjegyzés:

Puzsi írta...

Gyönyörű lett! És kedvet kaptam a lifteléshez én is. Köszönöm Orsi! (Azért csodálkoztam volna ha rendben megy minden. De majd beletanulnak :) )

Keresés ebben a blogban

Miner kereső