Translater

2011. április 4., hétfő

Az én kis szabadulóművészem

Amit másfél évesen Zoli művel a fotósorozaton, az tényleg művészet. Bár itt nem kiszabadul, hanem be, ugyanis el volt tiltva a hátsó szobától. Nem sokkal azután készültek a fotók, hogy beköltöztünk, és a hátsó szoba még nem volt készen. Nagyjából raktárként szolgált. Persze a gyerekeket vonzotta a sok festékes doboz, maradék tekercs tapéta, parketta darabok...A két nagyobb megértette, hogy nem szabad bemenni, mert veszélyes is lehet, de Zoli mindig is kemény fejű volt. Nem adta fel. Gondoltam egyszerű dolgom van, mert még nem éri fel a kilincset. Aztán arra lettem figyelmes, hogy kiürítette a babaruhás kosarat és nagy bőszen cipeli. Én meg rohantam a fényképezőgépért. Szegény, miután beküzdötte magát a tiltott helyre és én is úgy gondoltam, hogy van elég fotóm, természetesen rögtön ki lett lakoltatva. (Eredetileg nem ezzel a fotóval akartam dolgozni, hanem Levinek egy hasonló akciós fotójával, csak ott a bejárati ajtóért küzdött, de nem találtam meg.) :(
Zolinak a fotóival már régebben alkottam, de hirtelen más nem jutott eszembe, mert megint utolsó pillanatra hagytam az alkotást. Azért remélem ezt elnézitek nekem.
Ennyi szövegelés után akkor jöjjön az oldalam:
Ildi Geist alias Rucola Designs készlete már a Scrapbook Elements polcán, ma estig még akciósan kapható. Igazán jól használható vintage oldalakhoz is, alternatív stílusban, de akár kisgyerekek fotójához is (mert nem csak én csináltam a témában oldalt.) A többiekét megnézhetitek Ildi blogján.
És akkor nincs más hátra, mint a készlet megmutatása. Vigyázat, rabul ejt! (Aztán lehet szabadulni) :D

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Odavagyok a témáért és az oldaladért! :)

Pertine írta...

:D Tetszik a szkreppes filozófia: ha a gyermeknek úgyis jár a fejmosás, azért anyunak is legyen oldalakhoz fotója..
Én is tuti a gépért mentem volna ;)

Puzsi írta...

Igen, innen lehet megismerni a szkreppes anyukát. Először a fényképezőgépért rohan :)

kreatívhit írta...

Igazán ötletes:)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső