Translater

2011. március 12., szombat

Meglepetés freebie

Nézelődtem az Ivy fórumán, és láttam, hogy van több aktív kihívás is. Ezek közül most a márciusi "Color Challenge"-re alkottam. A játék lényege a következő: van egy színskála és ez alapján kell alkotni. Ez lehet SB oldal, de akár freebie mini kit is. Sőt a kihíváshoz letölthető egy mini készlet is ingyen, akár ezzel is lehet alkotni.
Annyira tetszett az eheti feladat, hogy ezt a minit is hasonló stílusban alkottam meg. Az Ivy galériájából tudjátok letölteni. Akár alkothattok is vele a kihívásra. ;) Ilyen lett:
Remélem nektek is tetszik.

Ezen kívül szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy már lehet szavazni a Tavasztündéres készletemre. Tudom, hogy van aki már leadta voksát, és talán már nem is kellene figyelmeztetni benneteket, hisz annyira szorgalmasak vagytok. Ezt nagyon köszönöm, nem lehetek elég hálás nektek ezért.
Mivel 15-e miatt hosszú hétvége lesz, nekünk meg programunk van, ezért csak szerdán tudok majd nekilátni a jövő heti, egyben utolsó feladatnak. Szóval csütörtöknél előbb ne várjátok a végső készletet, az is lehet, hogy csak péntekre készülök majd el, a feladat nehézségétől függően.

7 megjegyzés:

Margó írta...

Köszönöm a freebie-t máris viszem és játszom a "hosszú hétvégén". Azt meg külön nagyon köszönöm, hogy abban is segítesz, hogy a galériában hol is található ez a kihívás:-))) ... mert hogy ott annyi minden van, ritkán tudok kiigazodni:-)))
Jó pihenést,kikapcsolódást kívánok és várom a következő-utolsó forduló készletét!!!

kreatívhit írta...

Köszönöm jövök majd érte..és akár még alkotni is fogok :))

Névtelen írta...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [13 Mar 12:00am GMT]. Thanks, Maria

Secima írta...

Köszi ezt a freebie-t is. Ugyan még az előzővel sem alkottam, de igyekszem jönni az oldalaimmal.
Várom a játék utolsó készletét is.
Kellemes programokat kívánok!

erzsocica írta...

Mivel a designerem már nem játszik a kihívásban, így tudtam rád szavazni, bár oldalt még nem készítettem a Tavasztündéres készleteddel(de tervezem :-)).
A piknikes készlet is klassz lett, imádom a kis hangyákat, ahogy cipelik a gyümiket!

Margó írta...

Az én piknikem:-))
Köszönöm!

https://lh4.googleusercontent.com/-jIDOSIJ8yxc/TYBzVZbuciI/AAAAAAAAH-A/TLA_9UYGvtk/s1600/P%25C3%25A9cs_20110314.jpg

Margó írta...

Ja, és feltettem a "color challenge" galériába is, ahol az álnevem: Margeda:-))

Keresés ebben a blogban

Miner kereső