Translater

2011. március 19., szombat

Játék Rainbow-nál + Cewe 95

Két kihívást hoztam össze most egy oldalban. Először is a készletek, amivel az oldalam alkottam mind ingyenes és a március 15-i ünnepünkhöz kapcsolódik. Krissz, Kovaxka és Rainbow is alkottak ebből az alkalomból én meg elhoztam mindet :)
Rainbow-tól egy template-t is hoztam, amihez külön kihívás kapcsolódik, így most megint 2 az egyben alkotás született. A kihívásról itt olvashattok és március 31-ig még jelentkezhettek oldallal. Nincs más teendőd, mint letölteni a template-t, alkotni vele, írni róla a blogodban és Katának megmutatni a bejegyzést. A nyeremény pedig egy szabadon választott készlet tőle. Szerintem igazán megéri.
Ennyi duma után mutatom az oldalam:
A fotók az iskolában készültek. Idén Levente osztálya kapta a feladatot, hogy a március 15-i műsort csinálják meg. Fergeteges előadás volt. Az egész iskola csendben, szájtátva hallgatta. Nagyon megható volt. Az előadás végén percekig tapsoltak nekik.
A Cewén az eheti feladat az volt, hogy az oldal kapcsolódjon március 15-hez. Ennél jobb témát nem is kaphattam volna, így kapóra jöttek a fényképek.

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Ezt de szuperül összehoztad! :)

Rucola Designs írta...

No meg Levi is! :)

Kata írta...

Fantasztikus oldal és az is amiről szól! Nagyon ötletes a piros-fehér-zöld csík a fotókon :) Köszönöm a játékot! :)

Margó írta...

Tündériek a fotók, és minden dicséret megilleti a "kisdobosod"! Levi klassz fiú, hogy így is kiállt a társaiért!! Nagyon tetszik a kerek történetet bemutató, méltóan ünnepélyes oldal! Nagyon szép!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső