Translater

2011. március 19., szombat

Lassan vége - szavazás

Mármint az Ivy versenyének. El sem hiszem, hogy 5 hét ennyi volt. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, hogy velem tartott, hogy alkotott és hogy az Ivy-re is feltöltöttétek oldalaitokat. Láttam sok csodás munkát, több olyat is, amit el sem hittem, hogy az én készletemmel készült. Hihetetlen kreatív csapat állt mögém, nem is tudom eléggé megköszönni nektek. A kedves, biztató szavaitokért is nagyon hálás vagyok. Amit Gólya írt a legutolsó készletemhez...majdnem el is sírtam magam, de nagyon sokat jelentett nekem Mörjike és Janka bátorítása, dicsérő szavai is.
Az külön ledöbbentett, hogy bár írtam, hogy az utolsó héten az ünnep miatt később várható a készletem megjelenése, már mindenki nagyon várta. Úgy éreztem magam, mint egy híres író, aki elkészült a könyvével, és a kiadó előtt a rajongók kitépik a kezéből. Szinte azonnal tele lett az Ivy galériája (és a blogok) az én készletemből alkotott oldalaitokkal! Ez annyira jólesett, hogy szinte 10 centivel a föld fölött jártam!
Egyébként már aktív a szavazás az Ivy fórumán, de tudom, hogy már nem kell figyelmeztetni benneteket.
Nagyon izgulok, hogy mi lesz a verseny eredménye. Az eredmény attól függ, hogy ki hány szavazatot kapott a verseny alatt. Ez két részből tevődik össze. A tagok szavazata alapján és az Ivy tervezői pontozás alapján. Hogy ez most benne volt-e a heti szavazásban, azt nem tudom. Mindenesetre a heti visszajelzések alapján a legnagyobb gond az volt, hogy az előkére nem írtam rá, hogy az elemek nem tartalmaznak árnyékot, csak a bemutatásban és, hogy a tündéres készletben matricaként is megtalálhatók az elemek. A munkámtól az Ivy tervezői is mindig el voltak ragadtatva.
Azt kell, hogy mondjam, a feladatok sokszínűsége miatt sokat tanultam ez alatt az 5 hét alatt. Remélem fejlődtem is és ebből nem csak nekem lesz hasznom.
Arra gondoltam, hogy ezentúl indítanék rendszeresen játékot, amihez legtöbbször tartozna egy ingyenes minikészlet továbbra is. Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy továbbra is alkotnátok-e nekem ilyen játékok keretében? Azt is szeretném tudni, hogy heti, kétheti vagy inkább havi rendszerességgel adjam fel az új feladatot? Erről kiteszek egy szavazást a blogomra. Légyszi válaszoljatok rá. Ha szeretnétek játszani, az első feladatot április 1-én tenném ki. A szavazást ezért március 31-én zárom majd. Köszönöm előre is, hogy megosztod velem a véleményed.
Most pedig megpróbálom túlélni valahogy a 7végét. :)

8 megjegyzés:

Gólya írta...

Orsi, rám számíthatsz, ha ilyen játékokra invitálsz, imádtam az öt hetet, vártam a készleteket, csak a második heti volt egy kis rémálom :))))
Remélem magasan viszed azt a polcot az Ivynál és megtöltöd mindenféle szépségekkel!
Ps. Ha lesz egy szusszanásnyi időd, néha csinálhatnál egy-egy új bejegyzést az okosító blogodra, mert én meg többek közt ott tanulok :)
Szorítok, és már szavaztam!
P.
G.

Puzsi írta...

Én is a pom-pom lányaid sorát erősítem (?) és nagyon-nagyon-nagyon-nagyon rázom azt a pom-pomot a sikered érdekében! Ez a jó ebben a szkreppes-csapatban, ez (is) tetszett meg az elején, hogy úgy tudnak(unk) örülni mások sikereinek, mintha az a mienk lenne. Jó volt Veled ez az öt hét (még a második is), szerettem, vártam. És ha lesz játék rám számíthatsz, én jövök! Szép hétvégét!

Janka írta...

Drukkolok neked! Én is végignéztem a készleteket, valóban kiemelkedőt alkotsz.

A játékokban pedig szívesen benne lennék, de ígérni nem tudok. :P Mindenesetre érdekel.

Florci írta...

pom-pom!!!
jövöööök! :)

Krisz írta...

Szorítok a versenyben! Én is szívesen jövök, bár az elmúlt hetekben nem tudtam magam aktivizálni, mivel agyerkőcöksorba betegek voltak. :)

Tinci írta...

Osli drága, szuper lett a készlet!Sajnálom, hogy csak most csatlakoztam, szavaztam is és oldal is készült.
http://tincisscrap.blogspot.com/2011/03/families-forever-by-osdesigns.html
Köszönöm a lehetőséget, és gratulálok, megérdemelnéd a nyereményt.Remélem, Te fogsz nyerni!Puszi!

Margó írta...

Köszönöm Orsi,ezeket a heteket! Nem is hiszed el, milyen öröm volt várni a készleteidet, alkotni és szurkolni érted! Teljesen olyan érzésem volt, hogy ismét tartozom egy csapathoz, akikkel közös célunk, közös örömeink vannak! Szeretettem a készleteiddel való találkozást! Jó, még egy kicsit kell izgulnunk, de nem tartom kétségesnek azt a polcot!!!

Margó írta...

További sok sikert!

https://lh6.googleusercontent.com/-snyhB6EWO7g/TYVMS23BkQI/AAAAAAAAH-o/kD9VWxvMyMg/s1600/Osli_%25C3%25B6sszes.jpg

Keresés ebben a blogban

Miner kereső