Translater

2011. március 21., hétfő

A hét oldala - március 2. hét

Több okból is muszáj megírnom ezt a bejegyzést. Az Ivy fórumán ezt a hetet Puzsi oldala nyerte. A szemfülesek már kiszúrhatták, hogy a CT tagok listája két névvel bővült. Egyikük Puzsi a másik pedig Gólya. Biztosan öröm lesz veletek együtt dolgozni.
De visszatérve a témához, Puzsi a tündéres készletemmel alkotott oldalával nyerte meg a versenyt, egyébként sokáig fej-fej mellett haladtak Evadraga oldalával, ami szintén ebből a készletből készült.
És akkor a nyertes oldal:
Gratulálok Puzsi!

A következő heti oldalra is lehet már szavazni. Gyerekek, vessetek rám követ, de nem tudok dönteni. Egyébként a 10 pályázó oldalból 6 az én heritage készletemből készült. Most mondjátok meg, melyik ujjamat harapjam meg? Imádom mindet...Szóval én még nem szavaztam, de lehet, hogy csukott szemmel jelölök majd. Azért buzdítok mindenkit, hogy nézze meg a fórumot, és ha nektek könnyebb dönteni, hát tegyétek le voksotokat valamelyik szépség mellett. Gratulálok minden bejutott oldalhoz!

4 megjegyzés:

altalena írta...

Nálam nem volt kérdés...hihi!!!! De az összes magyar lány oldala kiemelkedő!:D

evadraga írta...

Ennek a cukor oldalnak kellett nyernie! :)) És így is lett! Gratulálok Orsi neked is ehhez a fantasztikus eredményhez! :)

beedee írta...

Az volt a jó, hogy mindkét lányra tudtam adni 1-1 voksot... Onnan már nem rajtam múlt.
Most írtó nehéz, én is csak böktem...

Unknown írta...

Végül én is késztettem egy oldalt az 5. heti készleteddel. Igazából a Scrapbook.hu-s kihívásra készült, de mivel csak a te készletedet használtam (egy kivétellel), ezért gondoltam a rend kedvéért felteszem abba a galériába is, és szólok neked is. Itt az oldalam, és gratulálok a készleteidhez, mindegyik nagyon tetszett!

http://www.ivyscraps.com/photopost/showphoto.php?photo=3675&nocache=1

Keresés ebben a blogban

Miner kereső