Translater

2009. szeptember 23., szerda

Autumn Stroll by Rebecca PSP

Rebecca új készlete is a polcon van már. Most féláron beszerezheted a MLAS-nél. Ahová egyébként is érdemes ellátogatni, mert most az újranyitás miatt az egész boltban 50%-os akció van, ráadásul a hétvégén szuper kihívások lesznek, szuper nyereményekkel. Többek között ezt a készletet is megnyerheted.
Az oldal, amit a készlettel alkottam megint szilvásváradi fotóval készült. Nagyon illett hozzá a téma, mivel a készletben rengeteg gyönyörű levél van! És a papírok is csodásak. Íme a kép:
Hát igen, megint sikerült pakolásznom egy picinykét ;) És a végére mégegy jó hír. Ha tetszik az oldalam, neked is lehet egy hasonló, ugyanis megcsináltam gyorsoldalként, így ha az alábbi képre kattintasz, már le is töltheted magadnak.

7 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Osli! Ez az oldal csodálatos! Ez a kedvencem most tőled! Fantasztikusat alkottál. Nem szoktam QP oldalakat letölteni, de ezt most viszem! Köszönöm!

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 10 post on Sep. 23, 2009. Thanks again.

Rucola Designs írta...

Szerintem is fantasztikus' Micsoda mútyürkeerdő! :) Imádom! A sárga keret külön rátesz! :)

eralilla írta...

Nem semmi amit összepakolásztál. Gyönyörűség lett belőle. Nagyon tetszik.

Névtelen írta...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 23 Sep [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 24 Sep [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

BJ írta...

Thank you!!

clubiani írta...

thank you for sharing

Keresés ebben a blogban

Miner kereső