Translater

2011. október 25., kedd

Megnyerheted...

...az előző bejegyzésemben szereplő készletet. Nem a "bundle" csomagot, hanem a mega készletet, aminek tartalma 32 papír és 102 elem. Csak egy megjegyzést kell hagynod ennél a topicnál a DST-n.

Ne habozz, mert már egy hete kiírták a játékot, előre is elnézést, hogy csak most vettem észre. (Nem DSS-es felhívás, hanem PDW, de a készlet ugyanaz) :)
Ezen kívül felhívnám a figyelmeteket, hogy az októberi nyereményjátékom nemsokára lejár. Aki szeretne még oldalt hozni, ennél a bejegyzésnél megtalálja a részleteket. A részvételhez szükséged lesz a ScrapDish boltjából megszerezhető papírcsomagra. A PumpkinPatch-StackedPapers by OsDesign  ingyen letölthető a boltból. Ehhez regisztrálnod kell a boltba és minden úgy megy, mint egy vásárlás, csak fizetni nem kell érte. Még van pár nap a hónap végéig, ha szeretnél egy 5$-os kupont, akkor gyere és játssz velem.
A nyereménnyel kapcsolatban egy kis változás van, ezúttal a DDR-nél levő boltomban lehet majd levásárolni, mivel a SD-nél levő boltom november 1-vel bezárom. Aki szeretne még onnan egy-két készletet, az ne habozzon, mert az újabb nagy készletek kivételével (ami már a DDR-nél is megtalálható) a többi termékem ebben a formában (vagy másképp sem) már többé nem lesz kapható. Egy jó hír azoknak, akik vásárolnának: a számla végösszege feleződik, tehát 50%-os kedvezménnyel szerezheted meg bármelyik munkámat. Ne feledd, már csak októberben van erre lehetőséged. Ha kellően felcsigáztalak, kattints ide és nézz körül.

1 megjegyzés:

Minyu írta...

Köszi az ismételt felhívást. A játékról is megfeledkeztem és az akcióról is.
De most jól bevásároltam. Ha tudnád, mennyit kerestem kékfestős hátteret!!! És most végre találtam. Jövök majd játékra is!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső