Translater

2011. október 22., szombat

Strand - kint és bent

A theStudio dizájnerei közül hárman összefogtak és közösen csináltak egy igazán mega készletet. Aimee Harrison, Scraps of Candy & SKrapper Digitals igazán nagyot alkotott. A készletet szinte bármilyen vizes témához fel lehet használni, legyen az vízi sport, tengerparti fotók, strandolós fényképek, vagy akár a babafürdetős képek, ami szerintem mindenkinek van. Ezt be is mutatom oldalaimon.
Először a kinti téma:
 Jól esett egy kis visszaemlékezés a nagy nyári pancsolásokra. A Pünkösdfürdői strandon többször is voltunk a gyerekekkel idén, ezek a fotók is ott készültek.
És akkor jöjjön a benti pancsolós fotóval:
Ez pedig egy ősrégi fénykép. Levi annyi idős rajta, mint most Zolika, aki akkor egy éves volt. Annyira édesek ahogy együtt mossák a fogukat, nem? :D
A mega készlet tartalma 32 papír és 102 elem! A Splish Splash Collaboration Bundle ezen kívül tartalmaz még egy 3 db-os hullámos border készletet, egy 6 db-os cluster csomagot, 6 db gyorslapot, egy 18 db-os (nem mintás) papír készletet, egy 16 db-os csillám-stílus készletet és egy Alpha csomagot két különböző alphával.

Ez a hatalmas csomag most 54%-os kedvezménnyel lehet a tiéd a DSS-nél kapható. Szerintem igazán megéri az árát! Ne várj míg vége az akciónak!

2 megjegyzés:

sandybell127 írta...

Aztaaa, szuper készlet, és szuperek az oldalaid is belőle... :) Most marhára sajnálom, hogy elhagytam a bankkártyámat :( Magamra vessek...

Margó írta...

Tetszik a kint és bent:-)) Szuper, ahogy a színekkel is érzékelteted a "helyszínt":-)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső