Translater

2011. október 19., szerda

A Steampunk és én

Igazából távol áll tőlem ez a stílus, de egyszer a barátnőmmel csináltunk egy fotósorozatot magunkról és mindenféle ruhákba beöltöztünk. Akkor készültek ezek a fényképek is rólam. És milyen jól jött most. Mikor megláttam Ildi legújabb készletében a kalapos-kesztyűs csajszit, rögtön ezek a képek jutottak eszembe. Ildi ki is akadt, a fórumon csupa nagybetűvel írta, hogy nekem TÉNYLEG minden készlethez van fotóm. :D Ez jólesett :))))
Mutizom is mit alkottam:

A készlet jó kis szürrealista elemeket is tartalmaz, ezért belefogtam még egy oldalba. Zolikám egy eléggé elvarázsolt gyerek, nagyon el tud veszni a részletekben. Ha pl. kirándulni megyünk és egy percig nem figyelünk oda, az tuti, hogy a "földön" kell keresni, mert ott mütyürkézik valamit. Mindig talál érdekes dolgokat, amikkel aztán jól eljátszik. Ez lehet akár egy rozsdás szög, egy darab szétdurrant lufi de lehet, hogy csak egy aprócska gallyacska. Második oldalam kissé Zoli csodaországban stílusú lett. :))

Az a szemüveges maci a kedvencem a készletből, totál odavagyok érte. ♥

Íme az előkéje ennek a különleges, nem mindennapi őszi készletnek, ami rögtön kiugrik az egy kaptafára alkotott kitek közül:
Ha ezek után nem bírsz magaddal, totál megértelek. :D Kapható a 7th Heavennél. A végére pedig egy jó hír: egy kommenttel meg is nyerheted a készletet a DST-nél.

3 megjegyzés:

Margó írta...

Nekem Ildi készletével alkotni azt jelenti, hogy szabadság-izgalom-gyönyörűség! ... és kedvesek, szuperek az oldalaid!

Rucola Designs írta...

Lepadlózok mindig a fotóidtól és az oldalaidtól, zseniálisak! :)

Krisz írta...

NAgyon szuper mindkét oldal! Bár nekem a második a kedvencem, az elsőn meg a fotó állati ! :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső