Translater

2011. november 1., kedd

Nem tökös-freebievel

Ildi Halloween-re alkotott készlete igazán tökösre sikerült. Tele van sütőtökkel. Mégpedig a cukibb fajtákból. Ezúttal semmi ijesztő nincs a készletben ( a tökök mennyiségétől eltekintve ) :D


Én bevallom, nem szoktam itthon tökölni. Legalábbis nem így. Nem faragunk, nem díszítünk tökkel. Ezért is vakargattam a tökfejem  ööö....kobakom, mit kezdjek a készlettel. Régebben, CT tagként már lőttem pár narancssárga pulcsis fotót a témában, de ez a készlet annyi szépséges elemet tartalmaz ami nem tökös, hogy úgy döntöttem, kislányom egy régebbi fotójával fogok oldalt csinálni.
Ez most pakolós lett megint. :) Ha tetszik, és te is szeretnél egy ilyet magadnak, akkor gyorsoldalként letöltheted innen. Azt hiszem jövőre felkészültebben kell várjam az őszt, és kell, hogy csináljak pár tökös fotót a gyerekekkel :)))

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Meseszép oldal! Szerintem elég sokat tököltél vele! :)

Margó írta...

Örülök, hogy az oldal alkotása előtt azért tököltél egy nemkicsit! született egy szép oldalad, megyek a boltba a készletért és gyakorolni fogom ezt a pakolászást:-)) Tudod, van egy dizájnerem, akinek ez a pakolászósdi nagyon megy, hátha örülni fog annak, ha majd nekem is!!!

Névtelen írta...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [02 Nov 02:00am GMT]. Thanks, Maria

evadraga írta...

Milyen csodaszép pakolás gyönyörű kislányod köré! :-))

Keresés ebben a blogban

Miner kereső