Translater

2011. november 23., szerda

Merj álmodni!

Kicsit elkéstem a bejegyzésemmel, mert sajnos múlt hét pénteken a gépem bemondta az unalmast. Szerencsére az adataim megmaradtak, annak ellenére, hogy a számítógép - egy-két alkatrésztől eltekintve - a kukába került.
Szóval, múlt hét vasárnap a boltba került a legújabb készletem, aminek címe: Dare to Dream. Íme:

Kis CT-m megint csak remekelt:
Dorsi:
Treza:
Pertine:
Juma:
Ányi:
Gólya:
Krisz:
A készlet kapható az SBE-nél.Sajnos már nem akciós, mert megjelenés utáni hétfőig kaphatók a készletek 25% engedménnyel, de nemsokára bolt-akció lesz, és akkor újra olcsóbban juthatsz hozzá! Érdemes feliratkozni a bolt hírlevelére, így az akciókról sem maradsz le!
Nekem is valóra vált egy álmom. Hosszú a történet, évekre nyúlik vissza, de a nyáron abban a szerencsében lehetett részem, hogy az Alma Együttes felkért, hogy készítsek nekik aláírókártyát a régi helyett. Két félét is csináltam nekik, nagy sikere volt. Közben Alex kivált a csapatból, ezért egy kis módosítással ez lett az új kártyájuk:

Sok változáson megy keresztül a zenekar mostanában, többek között elindították új, törzsvásárlói programjukat. A változásokba beletartozik, hogy a honlapjuk is megújult. És itt a valóra vált álmom: én lehettem az a szerencsés, aki megcsinálta nekik a dizájnt. Sokszor dugtuk össze a fejünket, hogy mit kellene és hogyan, mígnem Gábor fejéből kipattant, hogy mi lenne, ha minden menüpont másképp nézne ki, más más stílusban, színben jelenne meg. Nagyon nagy meló volt, de készen van. Tegnap élesítették, így még előfordulhatnak apróbb változások a napokban, mert bár több gépen is megnéztük, hogy mutat, hogy működik, azért még lehet benne apró hiba, ami a tesztelés alatt nem derült ki. Kérlek benneteket, ha valami zavaró vagy hibás megjelenésre bukkantok, akkor jelezzétek, akár nekem, akár az Almáknak. Üzenni a honlapon keresztül tudtok, vagy a facebook oldalukon.
Akik szintén nagy rajongói az együttesnek, azoknak érdemes a Törzsvásárlói Klubhoz csatlakozni, mert nem csak kedvezményekre lesz jogosult ezáltal, hanem értékes ajándékok közül is választhat majd. Ha regisztrálsz, egy ilyen kártyát is kapsz postán, így a koncerteken is érvényesíteni tudod a kedvezményed.

3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Nagyon örülök, hogy megmaradtak az adataid!!! Az Almához meg szeretettel gratulálok, remek munkát végeztél! Még sok ilyet! :)

Modern-Day Ma írta...

What a beautiful kit, Os!! gorgeous work, love your packaging too!

Florci írta...

Jaj de jó Orsi!!!!
Nagyon grtaulálok, igazán rengeteg munkád van benne, de megérte!! A kukakckák irtó cukik! :)
Írtam neked egy emailt, de nem volt kézbesíthető - gondolom a rossz gép miatt. Arról szólt, h nem tudom kicsomagolni a készletet, állandóan újra kéri a kódot. Meg hogy ne haragudj, amiért ennyire késésben vagyok mindig. :(
Szólj, ha újra jó a leeleződ, mert a vintage készlettel kapcsolatban is volt egy ötletem.
Puszik!!! F.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső