Translater

2011. július 2., szombat

A tónál

Tavaly nyáron Vajtán üdültünk anyukámmal és a húgom gyerekeivel együtt. Ezt a helyet mindenkinek, főleg gyerekeseknek nagyon tudom ajánlani, akik nem vágynak sokcsillagos szállodába, ellenben szeretnék nyugodtan és jó környezetben tölteni a nyaralást. A Szőlőskert vendégházban voltunk, Zoli bácsi vendégeiként. Egyébként 2 házrész és 2 faház ami bérelhető, az udvarban medence és jakuzzi van, meg homokozó és hinta, egy kis pagoda alatta asztallal és egy nagy láda gyerekjátékkal (többnyire legóval) Lehet horgászni a kert végében levő tónál, lovagolni és kvadozni is. Sajnos az ellátás nincs benne az árban, de a házrészeknek van saját konyhája és van egy közös konyha is ahol főzni lehet, illetve van szalonna sütő-bográcsozó hely az udvaron.
Vajtán van még egy strand is, ahol a helyi gyógyvízzel töltik fel a medencéket és ez sem drága hely, illetve egy kastély, de nekünk ez akkor kimaradt. És akkor a hely reklámozása után jöjjön egy másfajta. :D
Sherah új készletével alkottam két legújabb oldalam, amihez a nyaralás fotóit használtam, mégpedig a lányok horgászos fényképeit. Legalább 15 snecit fogtak és nagyon örültek neki. :) A  nagy képen egyébként a házigazda, Zoli bácsi látható. Nagyon kedves volt, jött velünk horgászni, tűzte a kukoricát meg a kukacot a horgokra, amit aztán a csajok többnyire leetettek a halakkal.
Na a sok duma után az oldalaim:
 Ehhez felhasználtam Tinci sablonját is, amit azért kaptam ajándékba, mert követem a munkásságát :) Köszi Tinci, szuper a sablon!


A készlet, ami az Artistic Heritage Collection része most 40%-os árengedménnyel kapható a DSS-nél.

3 megjegyzés:

Lili'sMother írta...

Hú, Timi, ez nagyon jó hely!! Gyorsan utána is néztem és elmentettem a honlapját. Sokan szoktak lenni? Táborozók...?
Nagyon klassz a textúrás hátteres és a Tincis oldalad is, jó, hogy sok képet használtál hozzájuk. Még! Még Vajtát!

evadraga írta...

Meseszép a második oldalad...., az a kedvenc most :))
Vajta, hm, ott nyaraltam a kastélyban három hétig, kisgyerekként. Nagyon szép emlékeim vannak róla, csak a szüleim hiányoztak, de nagyon. :)

Margó írta...

Most visszavágyom Vajtára. Néhány éve bebarangoltuk a környéket, akkor mi pont a kastélyban jártunk:-)) Én is örülök, hogy írtál róla, mert szívesen visszamennék arra a környékre kirándulni, vagy éppen pihenni! Az oldalaid nagyon tetszenek. Imádom a színeit, mindkettő nagyon szép!!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső