Translater

2011. július 6., szerda

Nyaralás miatt elmarad...

a sorsolás. Szombattól ugyanis nyaralni megyünk. Ez a hetem ettől függetlenül is nagyon zsúfoltra sikerült, mert ablakcserét is most csináltak nálunk, illetve még pénteken jönnek a redőnyöket beszerelni. Ez meg nemcsak fennakadással, de plusz felfordulással és takarítással is jár. A múlt héten a nagyobb gyerekeim itthon voltak és mentünk sokfelé. Emiatt nem tudtam új feladatot kitalálni, összecsapni meg nem akartam a dolgot. Ezért inkább a következő megoldást választom. Úgy döntöttem, hogy a legutolsó játékot meghosszabbítom két héttel. Az új határidő tehát két hét múlva csütörtök, azaz július 21 reggel. (jé ez a szülinapom) :))
Elnézést azoktól akik már alkottak, hogy most két hetet még várniuk kell a sorsolás eredményére, viszont legyen az a vigaszdíj, hogy ezúttal az első két ember fog kódot kapni, tehát két nyertest sorsolok majd.
A jövő héten távol leszek, valószínűleg sem email-t sem facebookot sem blogokat nem olvasok majd, mivel laptopunk nincs és amúgy is nyaralni megyünk :)
Nektek is kellemes hetet kívánok, főleg, ha más is pont most utazik! :)

7 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Rádfér a pihenés, feltöltődés! Nagyon jó nyaralást nektek, szuper időt hozzá! :)

Margó írta...

Szerintem is itt az ideje, hogy Te is feltöltődj Orsi! Szuper jó nyaralást kívánok, fotózással egybekötve:-))

Gólya írta...

Nagyon jó pihenést, és szuper kikapcsolódást!!!

Secima írta...

Jó pihenést kívánok! Ha esetleg módod lesz internetre csatlakozni, akkor se tedd meg! Legyen ez csak a Ti hetetek! Rátok fér.

Minyu írta...

Jaj, de jó, én nem tudtam befejezni az oldalt, így legalább lesz még rá időm.
Jó pihenést nektek!

treza írta...

A nyaralás az nyaralás és nagyon megérdemled, h végre kikapcsolódj és kikapcsolj! Megvárunk, érezzétek nagyon jól magatokat! :)

kreatívhit írta...

Mert megérdemled:)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső