Translater

2011. július 26., kedd

Balatonboglár könyv - első oldal

Jelentkeztem egy új CT-be, mégpedig Babyfairy csapatába. Ez a készlete most pont kapóra jött a nyaralásunk könyvének első oldalához. (Belső első szimpla oldal. Azért ez a nagy Balatonboglár felirat a közepén)
 
Szerencsére az időnk végig remek volt, egyetlen nap hűlt le annyira az idő, hogy nem tudtunk fürdeni (a kék szalag vitorlásverseny utáni nap) Éjjel akkora szélvihar volt, hogy másnapra majdnem 10 fokot esett a hőmérséklet. (38 helyett volt 28) így strandolás helyett elmentünk Keszthelyre kirándulni. Ahogy hozom az oldalakat az emlékeket is megosztom veletek.

Egyébként a készlet témája tenger-tengerpart, de vannak semleges illetve Balatonhoz használható elemei is. A készlet tartalma: 122 elem és 15 papír. A készlet címe: The secres of the sea.

Kapható egy csomó helyen, közöttük a Treasured Scraps, a Heartbeatz Creationz, a Sunflower Scraps, az Angel Scrap Shop és a Digi Boutik polcain.

További terveim is vannak. Tündinek egy fantasy albumot akarok összeállítani versekkel, mesékkel és persze az ő kivágott fotóival. Ezzel a készlettel is szeretnék olda(aka)t csinálni és a kis hableányokat is fel szeretném használni. Én imádom őket. Remélem karácsonyra összehozom az ajándékot :)

4 megjegyzés:

do írta...

Nagyon tuti lett! Biztos összejön karácsonyra! Neked simán menni fog :D

Krisz írta...

Mennyire jó az oldal! Örülök hgoy jó időtök volt! Az album meg nagyon jó öltelt! Lehte hogy én is készítek egyet Annának! :)

Anikó írta...

Tényleg nagyon jó a készlet a könyvhöz!Jó, hogy ti is kifogtátok a jó időt!( Mi is akkor voltunk:)

grambie írta...

A beautiful and mystical kit that showcases the water and its creatures in all their glory. I cannot wait to see some layouts from you using this kit. I am Shirl from Scrapper's guide.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső