Translater

2011. május 8., vasárnap

Gőz....

...amit ugye nem árt néha kiereszteni. Mondjuk egy kirándulással. 2009 májusában (uramistenmárkétéve) a Vasúttörténeti Parkba látogattunk el. Jó kis rendezvény lett volna, ha nem esik az eső folyamatosan és nem kicsit. A programok nagy részét betették a hangárba, így ott az esőtől ázott kabátok miatt kicsit fülledt volt a hely. Ettől függetlenül nem éreztük rosszul magunkat, csak hamarabb jöttünk haza, mint terveztük. De még így is belefért, hogy megnézzük a mozdonyokat, sőt a nagy sínautóra is befizettünk egy utazásra, játszottunk bent a gyerekekkel, és megnéztünk egy Alma koncertet.
Ildi legújabb készlete apropóján írom ezt a bejegyzést. A cucc valami fantasztikus! Sőt, maga a fantasztikus műfaj ;) Egyik kedvenc művészem Salvador Dali. Valami hasonló járt a fejemben mint amit az ő képein látni, de aztán beugrott a gőzmozdony és erről a kirándulásunk. Innen már nem volt megállás. Minden percét élveztem a képkészítésnek. És az új szokásom szerint még komment is került rá.
Hát igen, megint csak én hiányzom róla :D
Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg Ildi blogbejegyzését is, ott láthattok további oldalakat a készlettel. Többek között SzrJudit, Lacee és Giny képeitől leesett az állam. De szupereket alkotott mindenki! Ha ezek után te is szeretnéd magadénak tudni ezt a nagyszerű készletet és még akciósan, akkor a SE boltjában holnap estig 40%-os engedménnyel vásárolhatod meg.

6 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Kifejezetten imádom, hogy "hagyományos" oldalt készítettél, gyönyörű lett! Annyira cuckik a gyerekek, hogy megnőttek azóta! De a Vasútpark minden életkorban rulez! :)

Gólya írta...

Mi is szeretjük a Vasúttörténetit! Jó hely. Klassz oldal, igen teljesen más értelmezés, mint a többieké. Teccetőssss!

kreatívhit írta...

Nagyon tetszik.

Krisz írta...

Szuper oldal! Annyi remek ötelte van rajta, csak ámulok! :)

Minyu írta...

Szuper oldal lett! Már én is terveztem a parkba menni, de ezekután muszáj lesz.
Ésésésés láttalak a tévébeeeen. Asszem. Szürkében voltál és fotóztál :D

beedee írta...

Minden részletét imádom!! Csodás lett!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső