Translater

2011. január 13., csütörtök

Fagyos örömök és tavaszvárás

Két újdonsággal jövök ebben a bejegyzésben.
 Sajnos Kovaxka elszámította magát, és így egy héttel hamarabb jelent meg a legújabb készlete. Én meg későn eszméltem, hogy már lehet blogolni, így pár nappal később írok csak róla, mint ahogy boltba került. Leánykám hoztam megint, amint pózol egy hógolyóval. Mikor az ovis karácsonyi ünnepről mentünk hazafelé, akkor hógolyóztak Levivel egyet. Én meg fotóztam, míg ki nem fogyott a szufla az aksiból. Majd talán jövök még a többi fotóval is, de most mutatom Tündémet:
A készlet megint ismerős lehet a régi motorosoknak, hiszen már kapható volt. Most viszont belekerült még néhány papír és elem. A Feelin' Frosty kapható a SBE-n, ahol minden szombaton 40%-os leárazás van januárban (kivétel az aktuális új készletek).
A másik hírem az, hogy elkészültem Treza ajándék készletével. Egyelőre még csak az előkét mutatom, mert még csomagolnom és töltögetnem kell, de annyira kíváncsi vagyok, hogy tetszik a nyertesnek, hogy nem bírok tovább várni.
Íme tehát a legújabb:
Ha korán hazaérek, és lesz időm este, még ma feltöltöm. Ha nem, akkor lehet, hogy csak hétfőn tudok vele újra foglalkozni. Treza, légyszíves írd meg az email címedet, hogy a letöltési kódot el tudjam küldeni. 

3 megjegyzés:

Secima írta...

Nekem bizony nagyon tetszik! A színvilága, az állatkák, a hóvirág, a tavaszvárás hangulata. Imádom!!!!
Szerintem Treza is odalesz érte. :)

Rucola Designs írta...

De jól néz ki! Mikor kapjuk? :) Organizáltam már PS-t a kölcsöngépre! :)

treza írta...

Most értem ide és most garantáltan nem fogok tudni aludni, olyan izgatott vagyok :)
Csodaszépek a színek, kedves elemeket látok, szóval kimondhatatlanul boldog vagyok!!!
E-mailt küldtem.
Köszönööööööm!!!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső