Translater

2011. szeptember 8., csütörtök

Kirándulás és lepkék

Ildi legújabb készlete maga a csoda. Elég erősnek éreztem magam egy újabb kiránduláshoz a stílusok erdejében ;) Még a cirkuszos készletnél megígértem, hogy alkotok még ebben a stílusban, de azóta most sikerült először ráállnom agyilag. A készletben levő egyik papír annyira illett Tündi pólójához, hogy rögtön tudtam, ezt fogom használni és a fotó is rögtön beugrott. Innen már egyenes volt az út. Majdnem. Egy picit ugyan elakadtam és félre kellett tegyem, de másnap sikerült befejeznem és tetszik is.
Elégedetten töltöttem fel Ildi fórumára, és mit látok? Szinte minden CT tag ezt a papírt használta. Ezt egyébként nem is csodálom, hisz annyira szépséges. Dor azt mondta róla, hogy hagyományosként kellene árulni, és mennyire igaza van! Gondoltam, hogy ha már így alakult, akkor készítek még egy oldalt. Egy rózsaszínes árnyalatút választottam és egy olyan fotót ahol Tündi a barátnőjével van, szinte ugyanolyan pólóban. A saját, pakolós stílusomban már egyszerű volt az alkotás. Minden rögtön a helyére került, kb. 10 perc alatt raktam össze az oldalt. De valahogy mégsem volt az igazi, valami még hiányzott. A napokban láttam egy hasonló elrendezésű képet, és beugrott, hogy egy másik papírt ráteszek én is ilyen módon. De aztán egyik papír sem illett igazán, mígnem egy pirosas árnyalatút átszíneztem a lányok pólójának színére. Így már elégedetten mutatom nektek is:
Akinek szintén megtetszett ez a szuper készlet, a 7th Heaven boltjában vásárolhatja meg, hisz Ildi ott vendégeskedik. Jó alkotást mindenkinek.
Ui. Ne feledjétek a szeptemberi kihívásomat. Részleteket itt olvashattok. Aki készít oldalt, a bejegyzéshez linkelje be nekem, mert onnan másolom majd ki a sorsolásnál a neveket.

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Imádom a stíluskirándulásaidat a klassz fotókkal meg pakolással! Remek mindkét oldal!

beedee írta...

Bár az első is nagyon tetszik, de a rózsaszínnel megvettél! Imádom!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső