Translater

2011. augusztus 5., péntek

A legrosszabb nap

A készlet ötlete akkor fogant meg bennem, mikor találkoztam Emesével és kölcsönadta egy scrapbook könyvét. A címe: Imperfect Lives - scrapbooking the reality of your everyday. A gyerekek (legtöbbször) mosolyognak, szépen játszanak, alszanak a képen. Az anyaság tökéletes, szintúgy a házasságok is. A legjobb férjjel/feleséggel élünk együtt és mindig mindenki mosolyog. Az életünk és családunk csodálatos és boldog, harmonikus világban élünk. Ennek apropóján találtam ki, hogy a készletek többsége is arról szól, hogy örökítsük meg ami szép, ami jó. Sok elemet a könyvben levő oldalak és témák alapján alkottam. Remélem, hogy minél kevesebb ilyen pillanatotok van, viszont ha úgy adódik, akár terápiás céllal is érdemes leülni a gép mögé és kiszkreppelni magadból a bánatot, csalódást....
Persze, a készlet a tökéletes képekhez is felhasználható ;)
 A készlet kapható a boltjaimban (SD, DDR, Ivy) augusztus 15-ig a szokásos 50%-os árengedménnyel.

Játékot is hirdetek, így meg is nyerheted a készletet. A következőt kell tenned ezért. Leírod ennél a bejegyzésnél egy hozzászólásban, hogy mi az a téma, amiből oldalt alkotnál a készletemmel. 15-én fogok sorsolni, mégpedig úgy, hogy minden 5. hozzászóló után választok még egy nyertest. Ha a blogodon meghirdeted a játékot és így toborzol embereket, azzal az esélyeid is növeled, hiszen amint elérjük a 6 hozzászólót, máris 2 nyertes lesz. Remélem minél többen jöttök majd :) Aki pedig még szeretné másképp is megkísérteni a szerencséjét, az a DST-n is hagyhat üzenetet ennél a topiknál.

9 megjegyzés:

Secima írta...

Én biztosan valami szép megörökítésére használnám ezt a készletet és valószínű megfelelő macit is találnék ehhez a színvilághoz. A naptárrész különösen tetszik és a többi elem is nagyon jól felhasználhatónak tűnik. Szép munka!!!

Janka írta...

szerintem, teljesen igazad van. egy tökéletesnek látszó világot próbálunk kifejezni az oldalainkkal. mondjuk, számomra ennek is van "terápiás" célja, hiszen azáltal, hogy látom, milyen csodás emberek vesznek körül, jobban értékelem őket, mondhatni újra "beléjük szeretek". :)

én saját magamat és a saját tökéletlenségemet scrapbookoznám meg (ahogy teszem is).

klassz a készlet színkombója ;)

altalena írta...

Óóó Orsi!!! Nagyon tetszik az ötlet, hogy nem csak a jó dolgokat lehet megszkreppelni, ez teljesen így van. Talán két oldalam van ilyen, amiben nem csak szépről és jóról alkottam. Pont a héten történ velem, hogy munka után, mikor öltöztem, felfedeztem egy eret a lábamon, ami két helyen is kidudorodik. Gondolhatod, hogy kétségbe estem, rohantam a gyógyszertárba, hogy katasztrófális dolog történt velem, kérek rá valamit :D Néztek rám, hogy ami már kijött, az nem múlik el!!! Szőrnyűűűű...öregszem:D Na én erről alkotnék az biztos :)))))))))))

Névtelen írta...

Orsi, gyönyörű a készleted...Nekem apukám jutott eszembe, ő az egyetlen közeli hozzátartozóm, akiről még nem csináltam scrapbook oldalt, mert ő már nem él. Szívesen oldalba foglalnám a vele kapcsolatos emlékeimet. Amik nagyon vidámak! Így az oldalt is tulajdonképpen vidámnak képzelem el :)))

Rucola Designs írta...

Osli, le a kalappal! Csúcs ötlet, és színkombó, és vintage is! Én is AAM-et alkotnék belőle, mint Janka, a saját bénaságaimról! :)

Margó írta...

Számomra megerősítés mindaz, amit írtál. Amit eddig tettem, ezt teszem továbbra is! Köszönöm, és már megvettem a készleted, most megyek bontogatni és érlelem az oldalt:-)))

Kisnyul / Andi írta...

Mivel szerintem nagyon fiús színek és ritkaság az ilyen és a fiaimat vagy a férjemet örökíteném meg egy oldalban. És amilyen sok apróság van benne még talán egy pakolgatós oldalba is belemennék. Vétek lenne kihagyni egyetlen elemet is. :)

Köszönöm a lehetőséget. Kíváncsian várom a sorsolást!

Minyu írta...

Ma 3x tévedtünk el egy kilátót keresve (amit végül nem találtunk meg) A köv. faluban nem tudtuk megnézni a kastélyt esküvő miatt (itt kívánok nekik sok boldogságot). Nem pakoltam elég alsóneműt a nyaraláshoz (na, most legalább mindenki megtudja, milyen béna vagyok...) és most épp pincérre vadászunk, aki kihozná a fagyinkat véééégreeee...

evadraga írta...

Sok rossz napom van, sok rossz dolog történt már velem. Ez biztosan azért, mert már majdnem száz éves vagyok és talán túlérzékeny. :) És a világon a dolgok most nem jófelé haladnak. Azt hiszem, visszamennék a szocializmusban megélt gyerekkoromba és abból az időszakból vennék elő fényképet. Így emlékezve az akkor történt jó dolgokra, jó és biztonságos világra. :-D
Köszi a lehetőséget Orsi, ez a készlet nagyon szép, és nagyon tetszik nekem!! :-)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső