Translater

2011. augusztus 1., hétfő

A békaherceg és a hercegnő

Vajon megcsókolja vagy sem, és ha igen, lesz-e herceg, vagy békahercegnő? :) Ildi legújabb készlete egy régebbi cucc párja, csak most a lovagok helyét a kastélyba zárt várúrnők foglalták el. Sárkány itt is van, meg lehet vívni vele, de van béka is akit talán puszilgatni kell. Találtam egy jó kis idézetet is oldalamra, ahol Tünde lányom kegyeibe kíván beférkőzni a kis koronás kétéltű :)

A készlethez kapóra jöttek a Margit szigeten készült fotók a leányról, még színben is majdnem stimmeltek. Csak kicsit kellett átszíneznem a dolgokat. Ildi elemeit egy-két esetben kicsit extrémen használtam fel, a galamb mögötti kőnek látszó kör alakú valami pl. egy koponya a sárga rózsával a szájában :))
Egyébként egy nagyon jó napot töltöttünk a szigeten. Zolit reggel leadtuk az oviban, mert még volt ügyelet, és Tündivel, Levivel meg anyósommal először körbe bringó-hintóztuk a szigetet, majd a járművet leadva még visszasétáltunk a szökőkúthoz. Közben megálltunk a romoknál, a vadasparkot is bejártuk sőt a végén még játszótereztünk is egyet a szökőkúttal szemben. A hatalmas hintát én is és anyósom is kipróbálta. :)))
Jövök még fényképekkel, remélem minél hamarabb fel tudom majd dolgozni a többit is.
Csak délután 4 körül értük haza, mikor már amúgy is menni kellett Zoliért.
Ő ugyan kimaradt most a buliból, mi viszont könnyebben voltunk így, még Zoli nem mindig bírja alvás nélkül és a hisztijével sokszor elrontja a hangulatot.
És a végére a lényeg, ami nélkül ez az oldal nem készülhetett volna el:
Egyébként jó kis gótikus oldalakat is el tudok képzelni a készlettel, ha valaki ebben a stílusban utazik, merem ajánlani :) Kapható a Scrapbook Elementsnél. Aki pedig hozzáillő wordartokat is szeretne, innen beszerezheti.

1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Gyönyörűt alkottál és örülök a remek programnak! :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső