Translater

2011. június 24., péntek

Játék - Week7

Elérkeztünk kétheti játékom 7. fordulójához. Most azt hiszem elég könnyű feladatot hoztam nektek, viszont van freebie is hozzá :)
A játék egy template-hez kapcsolódik:

Ezt készítettem nektek a Magnoliás készletemmel. Ha csak fotókat tesz bele valaki, azt is elfogadom de azért remélem kreatívabbak lesztek :) A templétet lehet forgatni, színezni, az elemeket helyettesíteni stb. Az a lényeg, hogy felismerhető legyen, hogy ezzel készült az alkotás.
A kis csapatom a következőket hozta inspirálódni:
Gólya:
Treza:
Florci:

és Krisz:

S persze mutatom a sajátom is, de előtte egy történet. Timo oldalán láttam meg Krisz egyik oldalát, amin a lánya tornás képei vannak rajta. Akkor döbbentem rá, hogy a lányaink egy csoportban tornáznak, mivel a fényképek egyikén Tündit véltem felfedezni. Kiderült, hogy egy óvodába járnak a gyerekeink és évek óta akár többször is elmentünk egymás mellett. Azóta többször is találkoztunk és Krisz az én fényképeim használta fel oldala elkészítéséhez, ahol már direkt a lányom fotója is szerepel az övé mellett. Most mutatom én mit alkottam a kis párduclányom fotójával:
A legutóbbi bemutatón profi sminkes festette ki a lányokat. Először Tündi meg volt ijedve, hogy csak rózsaszínre lesz befestve az arca, mert a hölgy fázisonként festette ki a csajszikat. Ezeket a fázisokat örökítettem meg a fotósorozaton és most nektek is bemutatom hogy változott át Tündi rózsaszín párduccá :)

Várom ti mit alkottok ezen a héten. Ha lehet, minél több fotót és kommentet is tegyetek az oldalatokra. A nyeremény továbbra is egy 5$-os kupon az SD-nél levő boltomba. Remélem a nyári szünet ellenére megint sok szép oldal érkezik! A határidő július 7-e, csütörtök reggel. A jelentkezés a szokásos, ehhez a bejegyzéshez kérem hogy linkeljétek be amit készítettetek. Ha szeretnétek, hogy kommenteljem is, akkor a blogbejegyzés vagy a galéria linkjét másoljátok be, ne simán a képét. Jó alkotást kívánok mindenkinek!

9 megjegyzés:

treza írta...

Most írtam a játékfelhívásos posztomat, és az előkét látom, de a template/freebie-hez letöltési linket nem találtam ebben a bejegyzésedben, Orsi.

kreatívhit írta...

Vagyok figyelek és ha tudok jövök is.
/Alig vagyok a sűrűben./

Névtelen írta...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [25 Jun 01:00am GMT]. Thanks, Maria

Osli írta...

Treza, az előkére nyomtam rá a letöltési linket, de úgy tűnik nem minden működik megint úgy mint szeretném. Most betettem alá is, de valamiért egy csomó helyet kihagy. Grrr. Mindegy, így már egyértelmű, hogy honnan lehet leszedni.
Köszi a figyelmeztetést.

Névtelen írta...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [26 Jun 01:00am GMT]. Thanks, Maria

evadraga írta...

Szia Orsi! Be kell valljam, nélküled és a sablonod nélkül sohasem készült volna el talán ez az oldal. Itt vacakoltam magammal, de eddig semmi elképzelésen nem volt, hogy milyen formában használhatnám fel ezeket a fotóimat. Köszönöm a játékot, a sablont és a készleted! :DD
Az oldalam:

http://evadraga.blogspot.com/2011/06/7-het.html

Secima írta...

Elkészült az oldalam. Köszönöm a játékot. Egyelőre csak az sb.hu galériába töltöttem fel.
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22258&c=202

Kisnyul / Andi írta...

Jaj, de jó, hogy még tudtam jönni.

http://kisnyuldolgai.blogspot.com/2011/07/cewe-111-es-osliweek7.html

Minyu írta...

Én is elkészültem, jól jött ez a heti haladék!
http://kreativ-minyu.blogspot.com/2011/07/osli-week-7.html

Keresés ebben a blogban

Miner kereső