Translater

2011. június 18., szombat

Apukám a szupermen

Zolinak van egy pólója ezzel a felirattal. Már olyan régen akartam oldalt csinálni ezzel a képpel és most megjött a hozzá való kit is. Sherah, Min és Kimberkatt összefogtak és közösen megalkották a Superhero készletet.
Mikor Jean Ann megkérdezte, hogy ki szeretne megjelenés előtt alkotni vele, rögtön jelentkeztem.
Sok képregényszerű elem van benne és akinek esetleg Superman vagy hasonló jelmezbe öltözött a gyereke a farsangon, annak nagyon jól fog jönni az emlékőrzéshez. Sőt, a csomagban vicces akció wordartok vannak, így ha olyan fotód van, hogy a gyerek elesett, verekszik (akár "hivatásosan" is) ezekkel nagyon fel lehet dobni az alkotásod.
Az első oldalam csak Sherah készletelemeivel alkottam és alkalomhoz illően apák napi témában:
A második oldalam teljesen más. Zoli fényképét használtam fel hozzá, mikor a Duna parton sétáltunk és apró dolgokra csodálkozott rá. Itt épp felfedezte, hogy az apró kavicsok között kis csigaházak is vannak. Szedtünk is egy kis zacskóra valót. Azért csináltam ezt a képet, hogy lássátok, nem csak a témában lehet alkotni vele, más jellegű oldalakat is.
 
És mutatom a készletet is, amit most leginkább úgy érdemes megvásárolni, hogy a teljes csomagot veszed meg, mivel bevezető áron 70%-os árengedménnyel kapható és csak 3.60$ az ára.
Ezért megkapod a készletet (36 papír és 86 elem), egy wordart csomagot, egy teljes alphát, egy papírcsomagot síma papírokkal (20 darab), egy template csomagot, amivel képregényhez hasonló oldalakat szerkeszthettek, egy photoshop stílus csomagot és egy szövegbuborék csomagot. Aki úgy gondolja, hogy számára is kihagyhatatlan darab, az a DSS boltjában beszerezheti.

2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Remélem mimnél több gyermek megtapasztalhatja mindkét oldal valóságát.

Krisz írta...

Nagyon ötletes,szép oldal! :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső