Translater

2010. április 6., kedd

Az életem része

Újabb blogdíjat kaptam, ezúttal Do-tól, Secimától és Eralillától. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám, és nagyon megtisztelő, hogy én is a listádon vagyok. Ez a díj, amit kaptam:
Úgy látom, hogy már szépen körbejárt, de nem is szeretnék nagyon neveket írogatni. Elég, ha megnézitek a rendszeresen olvasott blogok listáját. Ők mind megérdemlik az életem része díjat, hiszen igaz rájuk :)
Ha itt jársz nálam, és még nem kaptad meg, akkor is vidd nyugodtan, hiszen ha te olvasol engem, akkor is az életem része vagy, hiszen a gondolataim osztom meg veled.
Ezúttal szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, hogy azóta is kitartanak mellettem, hogy vissza mentem dolgozni, és emiatt kevesebbszer jelentkezem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek ezért.

3 megjegyzés:

Secima írta...

A Húsvéti bejegyzésednél hagytam én is üzenetet, hogy megkaptad tőlem is ezt a díjat. Szívesen jövök hozzád és olvaslak téged. :)

eralilla írta...

Én is jövök rendszeresen Hozzád, s Neked is jár Tőlem is a díj.

do írta...

Még egy díjat adok, mert régen írtál :D most lesz mit!
A viccet félretéve imádom a készleteid és csodálatos oldalakat készítesz, szerintem igazán megérdemled a született tehetség díjat is :D Nézz be hozzám!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső