Translater

2009. szeptember 29., kedd

Vasárnapi sofőr

Na igen, tény, hogy nem vezet túl sokat, de mellette álljon, hogy még csak 3 éves ;) Szerintem 20 év múlva azért jól veszi majd a kanyarokat :) nézzétek csak:
Az oldalam Manda új készletével a Sunday Drive-val készült. Fiús anyukák figyelem! Most akciósan, 2$-ért kapható az STS-nél.
Ja, és mutizom is:

Viva la france kit + freebie

Miss Honey készlete már a boltban, és most 25%-os árengedménnyel csak 3 EUR. Ha meg szeretnéd vásárolni, csak kattints az előnézeti képre.Csodaszép készlet, vintage hatással. Jól használható pl. esküvői vagy párizsi nyaraláson készült fotókhoz. 20 csodaszép papírt és 83 elemet tartalmaz a készlet. Én két oldalt készítettem vele, az első a gyerekeimről:

A második pedig esküvői fotóval:

Ebből az oldalamból készítettem nektek egy gyorslapot. Ha tetszik, a képre kattintva letöltheted.

Image is linked.

És a végére hagytam még egy jó hírt. Miss Honey egy nagyon édes készletet is feltöltött boltjába, és ráadásul ez ingyenes. A készlet tulajdonképpen “Sweet Stuff To Scrap” készlethez tartozó kiegészítő. Tartalma: 2 papír és 20 elem. Ne hagyd ki, töltsd le gyorsan. :)


Freebie kit. Download here

2009. szeptember 28., hétfő

Kindy world - blogtrain

Útjára indítom e havi blogvonatunkat. Mivel iskolás készletekkel Dunát lehetne rekeszteni, ezért gondoltam csináljunk egy olyat, amivel az óvodás csemeték szüleinek kedvezünk. Első nap az óvodában, vagy visszatérni a régen látott barátok közé. Ezeknek a témáknak feldolgozásához nyújt segítséget az új megakit. 14 készletből állt össze (és megsúgom, lehet, hogy ehhez is lesz kiegészítés ;) )
Az én részletem mutatom először, amit a kép alatt a linkre kattintva le is tölthettek. Aztán a bejegyzés végén megtaláljátok a listát is, amin ha végiggurultok, mind a 14 részt felpakolhatjátok.

Íme tehát az enyém:

Freebie kit download here:
Papers
Elements

Update: újratöltöttem a papírokat, légyszíves jelezzetek vissza, hogy működik-e.
És az összesítő oldal, amin mind a 14 készlet rajta van:


Most pedig jöjjenek az állomások:

2009. szeptember 27., vasárnap

Plakát és programajánló

(Nem csak) Tatabányaiak figyelmébe ajánlom a következő programot.


Ja, és nem csak hirdetek, ugyanis a plakátot én készítettem :)

Újabb CT tagság

Nézzétek csak:Azt hiszem szuper csapat leszünk ;)
(Azt hiszem, nem csak az én nevem lesz ismerős néhány olvasómnak)

Már meg is kaptuk az első készletet, kíváncsian várom a többiek mit alkotnak belőle.

Speed scrap - Rebeccával

Tegnap pont elcsíptem egy Speed scrap-et a MLAS-on. Az volt a különleges feladat, hogy Rebecca egyik készletével kellett alkotni. Altalena kérésére részletezem egy kicsit, hogy mi is ez. A Speed Scrap megadott időpontban kezdődik. Minden 10. percben kaptok egy-egy instrukciót, hogy mit is kell csinálni. Így a 0. perctől a végéig összesen 7 feladatot kell teljesíteni, és ez alapján elkészíteni az oldalad. (Az én feladatsoros játékomhoz hasonlítható leginkább, csak itt időre megy minden) Miután letelt az egy óra, megvan a 7 feladat, általában még egy órát kapsz, hogy javítgassad, és feltöltsd az oldalad. (Ilyenkor jut idő az árnyékolásra, igazgatásra, mentésre, feltöltésre) Általában van valami ajándék is azoknak, akik egy órán belül feltöltik oldalukat, ezt meg szokták mutatni előre a felhívásnál. Most hétfőn ez Manda játékánál egy wa-kit lesz. (Az előző bejegyzésemben láthatjátok)
Visszatérve a tegnapi játékra, a feladatsor a következő volt:
1. Válassz egy sötét hátteret.
2. Válassz egy függőleges fényképet, ami legyen 4*8-as méretű. Ehhez ki kell vágnod egy normál arányú képből, hogy keskenyebb legyen.
3. Két mintás papírból vágj 12*3-as méretű csíkokat. A papír színe harmonizáljon a fotó színével.
4. Helyezd a két papírcsíkot t alakban úgy, hogy a függőleges az oldal jobb szélétől 2"-re legyen, a másik középen, vízszintesen, a másik csíkon keresztben.
5. Válassz két indát, helyezd a kép alá, úgy hogy az kibukkanjon alóla a kép oldalainál.
6. Válassz egy alphát és egy betűtípust.
7. Az alphát használd a cím készítésére a helye pedig a keresztben futó papír tetején legyen, a választott betűvel meg írj egy nagyobb betűs feliratot a papírcsík fölé, és egy másikat, kisebb betűvel a csík alá.
(Most ezt fejből írtam, mert valamiért nem tudom elérni a MLAS fórumot....remélem nem omlott össze megint...)
Ezek alapján ilyen lett az oldalam:

Rebecca psp_Decadence

Az ajándék pedig Rebecca egyik készlete, és most volt egy plusz bónusz, kaptunk egy 5$-os kupont a Pretty Pixels boltjába. Majd mutizom a készleteket is ;)

2009. szeptember 26., szombat

Speed scrap-Ányival

Manda gyors-szkreppje, amit Ányi vezet majd, hétfő este 9-kor lesz:
és amit a részvételért automatikusan megkapsz:

Fiús játékok

Lori a Scraps 'n Piecestől emailben megkeresett, hogy nem szeretnék-e vendégeskedni nála. A blogján az oldalsávban levő készletek közül kellett választanom, és a kiszemelt készlettel alkotnom. Ezt egyébként most te is megteheted, mert ebben a bejegyzésében felhívást tett közzé (a képeim alatt megtalálod a részleteket). Én a Boys and their toys című készletet választottam, ezt:

A készlet most egy hétig 2,50$-ért kapható az STS boltjában.

Két oldalt kért tőlem Lori, az elsőt két verzióban is megcsináltam, ő csak az egyiket tette fel, én mutizom mindkettőt.
És ez a másik:


Szuper volt dolgozni a készlettel, igazi "nagyfiús" elemek (is) vannak benne. Akár játékos kedvű férfiaknak is készíthettek vele oldalakat.

2009. szeptember 25., péntek

One kit call_Alice in the mirror

Designz by Jlo egykészletes kihívására jelentkeztem. A készlet címe Alice in the mirror.Nagyon tuti kis papírok vannak benne, bár az egész készlet kicsit elvont. De milyen is lehetne, hisz az Alice csodaországban ihlette. Nagyon szeretem ezt a mesét, Így én is "elküldtem" két gyermekemet vendégségbe :) Az első oldalam eléggé szürrealisztikus lett, azt hiszem sikerült vele visszaadnom a készlet hangulatát.
A másik kicsit hagyományosabb megoldással készült. Itt Zotyám nem tud dönteni, hogy az üveg tartalmát igya ki, vagy a sütit egye meg. :)
Ha tetszik a készlet, a MLAS-nél Jlo boltjában megveheted. Most még tart az újranyitási akció, így ezt is féláron megkaphatod még ma.

2009. szeptember 23., szerda

Rak SzrJuditnak és Lettinek

Végre idáig is eljutottam, és sikerült alkotnom Judit fotójával, Secima adott fotós játékában.
Előkaptam ezt a nyereményem, és ezt az oldalt alkottam belőle.

Judit, fogadd tőlem szeretettel.
Nagyon jó volt a fotóddal dolgozni.

Imádom ezt a készletet, még biztosan fogtok látni olyan oldalt, amit ezzel készítek. Annyi ötletem van még vele... de majd meglátjátok.
És egy másik oldalam is mutatom, ezt pedig a húgomnak készítettem. Imádja az oroszlánokat, így remélem örömöt okozok neki ezzel a képpel.

Ez viszont CT munka is egyben, így be kell, hogy mutassam a készletet. Íme:


Kapható a SAS-nál SkrapperDigitals boltjában.

Autumn Stroll by Rebecca PSP

Rebecca új készlete is a polcon van már. Most féláron beszerezheted a MLAS-nél. Ahová egyébként is érdemes ellátogatni, mert most az újranyitás miatt az egész boltban 50%-os akció van, ráadásul a hétvégén szuper kihívások lesznek, szuper nyereményekkel. Többek között ezt a készletet is megnyerheted.
Az oldal, amit a készlettel alkottam megint szilvásváradi fotóval készült. Nagyon illett hozzá a téma, mivel a készletben rengeteg gyönyörű levél van! És a papírok is csodásak. Íme a kép:
Hát igen, megint sikerült pakolásznom egy picinykét ;) És a végére mégegy jó hír. Ha tetszik az oldalam, neked is lehet egy hasonló, ugyanis megcsináltam gyorsoldalként, így ha az alábbi képre kattintasz, már le is töltheted magadnak.

Musical Journey

Sudesh új készlete hamarosan az STS boltjában, addig is míg odakerül a blogjáról letöltheted. Siess, mert csak két napig. 25-én már csak a boltban veheted meg. Íme a készlet:
Nekem három oldalt is sikerült csinálni vele. Az első kettő egy kis játék:

ezen Levente csápol a fura kis lényekkel egy szuper koncerten ;)

ezen pedig Tündém szabadítja ki a fura szoba lényeit ;)

a harmadik kicsit szokványosabb:A képet már láthattátok, de akinek új lenne, leírom:
Tatán voltunk az Alma koncerten, mikor a Tündi
születésnapja volt, és a fiúk felhívták a színpadra, és
a szülinapos nótát neki/vele énekelték.

Ezt egyébként nemsokára gyorslap formájában is letöltheted majd. Szóval, ha tetszik, ne felejts el majd visszatérni hozzám, hogy neked is legyen egy ilyen. :)

2009. szeptember 22., kedd

Újabb blogdíj

Megint kaptam egy blogdíjat, most Ányi volt olyan kedves, hogy megtisztelt vele. Ez az arany blogdíj:

Mivel Ányi Janka példáján felbuzdulva azoknak adta tovább, kiket leginkább látogat, és sok érdekeset, vicceset, inspirálót, stb. talál a blogjukon, ezért én is így választom ki díjazottjaimat.
Ányitól én azért kaptam, mert nyüzsgök, pörgök, mert mindig történik nálam valami, és igazi tyúkanyó módjára mindig van egy-két kedves szavam mindenkihez. Valahogy így érzek én is iránta, ezért mindjárt viszonoznám is ezt a kedvességet. :)
Aztán megemlíteném Kovaxka blogját! Nem csak egyéni stílusa, de a kultúra miatt is, amit közvetít. Egyszerűen imádom olvasni őt! Igyekszem nem lemaradni egy bejegyzéséről sem.
A harmadik emberke mindenképp LaceE kell, hogy legyen. S ez most nem egy sorrend, ők hárman már a mindennapjaim része lettek. LaceE humora, és stílusa az, ami miatt látogatom, nem is beszélve a jelenlegi sorozatáról, amit világkörüli útjának leírásából készít.
A következő, akinek még adnék a díjból, az Eralilla. Nagyon közvetlen, jó szándékú embert ismertem meg személyében. Örülök, hogy találkoztunk. A blogja ráadásul állandóan tele van ajándékokkal, így mindenkinek ajánlom a sűrű látogatást nála.
És végül, de nem utolsósorban, Rebeccának adnék mégegyet. Amióta megismertem, méginkább tisztelem őt. Nagyon örülök, hogy a csapatában lehetek. Nagyon sokat kaptam tőle, most egy picit ebből visszaadnék ezzel a díjjal.

Októberi blogtrain téma-szavazás

Már ígértem, hogy elindítom az új témára a szavazást. Most kivételesen három téma közül lehetne választani.
1. Már régóta foglalkoztat egy igazi magyar készlet elkészítése. Ebbe szeretnélek most benneteket is belevonni. Amit szeretnék a készletbe: magyar népi motívumok, népművészet, népviselet. Minden, amiről a magyarság jut a külföldiek eszébe. Feliratok: városok, híres helyek, gulyás... Elemek: a népművészeti dolgokon felül, szürke marha, csikós kalap, ostor, paprika, gémeskút....
2. Mivel október 21. a Földünkért világnapja, ezért egy természetvédelmis, újrahasznosítós készletben is gondolkodom.
3. Baba kérésére harmadiknak egy Halloween-es témát is felvetek.
Lehet szavazni egészen 1-ig. Most nem csinálnék színsémát, majd akkor, ha valamelyik nyert, és megint szeretnétek.

2009. szeptember 21., hétfő

Epres könyvjelző

Már korábban írtam Manda epres készletéről. Amiért megint szóba került, azért van, mert hoztam egy ajándékot nektek. Mégpedig egy könyvjelzőt, amihez egy kis tokot is készítettem. Kinyomtatod, összehajtod, megragasztod, beledugod. Kb. ennyire egyszerű ;) Akár ajándékba is adhatod egy olvasni szerető ismerősödnek. És, hogy ne csak beszéljek róla, hanem mutassam is, íme a borító:

Download here/letöltheted itt


És mégegyszer amiből készült:
Ha tetszik a készlet, most ne habozz a vásárlással, mert még ma 2$-os áron megveheted. Ezzel spórolhatsz 33%-ot. Kattints az előnézeti képre, és máris Manda boltjában lehetsz. És mivel a készlet nem bővelkedett egyszínű papírokban, ezért Manda egy kiegészítést csinált hozzá, amit most ingyen letölthetsz innen.
Én meg időközben mégegy oldalt alkottam a készlettel, ezt is mutatom:

2009. szeptember 20., vasárnap

Freebie qp - Decadence

Ha nem nyerted meg Rebecca készletét, mert lemaradtál a játékról, akkor itt egy kis kárpótlás számodra. Egy gyorsoldal a Decadence készlettel.

freebie qp
Download here/letöltés itt

Egy minta oldal a gyorslappal. Secima adott fotós kihívására neveztem be, Salsera fotójával.

2009. szeptember 19., szombat

Nyereményjáték Rebeccánál

Nagyon jó hírem van számotokra! Rebecca játékot hirdetett, mégpedig az előző bejegyzésemben látható Decadence készletét lehet megnyerni. Ehhez nincs más teendőd, mint hogy meglátogasd a blogját, és hagyj egy üzenetet ennél a bejegyzésénél! Siess, mert holnap (vasárnap) ki is választja a két nyertest! Sok szerencsét!

A MLAS újra él!

Jó hírem van, végre újraindult a MLAS! Nemrégiben írtam Rebecca új készletéről, ez a Decadence. Most már megvásárolható a boltban. Ráadásul az előző készlete és ez is most akciós áron kapható, $4,99 helyett csak $2,50-ért. Amelyik tetszik, csak katt a képre, és máris a boltba repít :)
Érdemes a MLAS fórumon is körülnézni, mert nagyon jó kihívások vannak. Ha ezeket teljesíted, akkor pontokat kapsz, amiket összegyűjtve levásárolhatsz a shopban.

2009. szeptember 18., péntek

Falling for her freebie QP

Néhány bejegyzéssel ezelőtt már utaltam erre a kis ajándékra, csak akkor még nem tölthettem fel. Most már szabad a vásár. Íme emlékeztetőül (és azoknak, kik most látják először) az előnézeti kép:

És ajánlom még, hogy látogass el a Scrapping Rainbow oldalára, mert a többi CT tag által készített gyorslapokat onnan érheted el. Ők is szépeket csináltak ;)

Kihívásra

A blog4scrap kihívásai nekem nagyon tetszenek. A jelenlegi feladat ez volt: Nézz körül Irina galériájában, látogasd meg a blogját, meríts inspirációt az alkotásaiból és szkreppelj!
Körülnéztem, és ezt az oldalt választottam ki magamnak:

A téma annyiban hasonló, hogy ez is a természetben fotózott képekkel készült, csak nem a tengerparton, hanem Szilvásváradon a patak mellett. :) Emiatt a kiegészítőim is főleg levelek.

Lehet kicsit túlzásba vittam most a pakolást, de már nem volt szívem visszaszedni róla dolgokat ;)

2009. szeptember 17., csütörtök

Nyeremény + új lecke

Megint nyertem egy készletet a DST egyik játékán. Nagyon édes, mutizom:

Ráadásként egy tuti kis alpha is járt mellé:

Ha tetszik, itt megveheted, és csak 4,06$.

A másik hírem mára, hogy feltettem egy újabb leckét a másik blogomra. Próbáljátok ki. Kíváncsian várom a megjegyzéseiteket.

2009. szeptember 16., szerda

Meghalt Patrick Swayze

Tegnap szomorúan hallgattam a hírt, hogy hosszas betegség után eltávozott Patrick Swayze. Az ő emlékére készítettem ezt az oldalam. Nyugodjék békében. :(

Rebecca PSP - Stark

2009. szeptember 15., kedd

Falling for Her + Decadence

Megjelent Maria (Scrapping Rainbow Design) új készlete, amit Lorival (scraps N pieces) együtt készítettek. Maria részlete a készlet lányosabbik fele, Lorié a fiúsabb. Ma a papírokat töltheted le a blogjáról, és onnan pedig továbbmehetsz Lori blogjára is, hogy az ő papírjait is begyűjtsed. Érdemes később visszatérni majd, mert a héten a tiéd lehetnek a készlethez tartozó elemek, majd az alpha, végül pedig gyorsoldalakkal gazdagodhatsz. (Ezeket a CT tagok csinálták)
A készlet előnézeti képét mutatom:
és az én oldalam:ez egyben a SB.hu fórumán, Narcicca által meghirdetett kihívásra is készült.

És mégegy:
Bár Maria szerint ez a lányosabb készlet, szerintem Levinek is 'jól áll' :)
Megsúgom, hogy én ebből csináltam a gyorsoldalt nektek, úgyhogy ha tetszik,
akkor nézz majd vissza a blogomra a napokban, mert hamarosan letölthető lesz.


A másik készlet, amit még mutatni akartam nektek, Rebecca új készlete. Sajnos a megjelenés elcsúszik, mert a MLAS még mindig nem elérhető.
És az alkotásom:

Keresés ebben a blogban

Miner kereső