Translater

2009. szeptember 13., vasárnap

MSC - új készlet és Guest CT call

Manda holnap jön ki legújabb (Szeptember 20-ig ingyenes!) készletével. Ezzel ni:


Az oldalam, amit a készlettel csináltam pedig ilyen lett.


A készlethez pedig ajándékként gyártottam egy alphát, aminek most csak az előnézeti képét mutatom, mert Manda kérte, hogy a készlettel együtt tegyem majd letölthetővé. Ez valószínűleg így lesz, mert a 4shared egyelőre nem működik. És akkor a készlet, amiből a demo oldalamra is pakoltam:

This is your freebie alpha.
DOWNLOAD

A másik téma, amiről még írni akartam, hogy Manda vendég tagokat keres a Kreatív csapatába. A vendégség október, november és december hónapra szólna. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon tuti készletei vannak, és követelmény sincs sok. Egy oldal készletenként, amit fel kell tölteni a STS galériába és még két helyre. Szóval jelentkezz csak bátran. És mutizom az eredeti felhívást is, ami Manda legújabb készletével készült. (Nemsokára oldalakat is láthatsz ezzel a készlettel.)

5 megjegyzés:

MSC írta...

Just perfect matching alpha! Thank you so much for posting this! I loved your LO with this kit! So blessed to have you apart of my team Osli!

Névtelen írta...

Many thanks for this lovely freebie

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Page 11 post on Sep. 14, 2009. Thanks again.

Michele írta...

Thank you so much for the cute alpha. Great Job!

Rucola Designs írta...

De szupi kis allfa, viszem! :) Jó sokan letöltötték már! :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső