Translater

2009. szeptember 27., vasárnap

Speed scrap - Rebeccával

Tegnap pont elcsíptem egy Speed scrap-et a MLAS-on. Az volt a különleges feladat, hogy Rebecca egyik készletével kellett alkotni. Altalena kérésére részletezem egy kicsit, hogy mi is ez. A Speed Scrap megadott időpontban kezdődik. Minden 10. percben kaptok egy-egy instrukciót, hogy mit is kell csinálni. Így a 0. perctől a végéig összesen 7 feladatot kell teljesíteni, és ez alapján elkészíteni az oldalad. (Az én feladatsoros játékomhoz hasonlítható leginkább, csak itt időre megy minden) Miután letelt az egy óra, megvan a 7 feladat, általában még egy órát kapsz, hogy javítgassad, és feltöltsd az oldalad. (Ilyenkor jut idő az árnyékolásra, igazgatásra, mentésre, feltöltésre) Általában van valami ajándék is azoknak, akik egy órán belül feltöltik oldalukat, ezt meg szokták mutatni előre a felhívásnál. Most hétfőn ez Manda játékánál egy wa-kit lesz. (Az előző bejegyzésemben láthatjátok)
Visszatérve a tegnapi játékra, a feladatsor a következő volt:
1. Válassz egy sötét hátteret.
2. Válassz egy függőleges fényképet, ami legyen 4*8-as méretű. Ehhez ki kell vágnod egy normál arányú képből, hogy keskenyebb legyen.
3. Két mintás papírból vágj 12*3-as méretű csíkokat. A papír színe harmonizáljon a fotó színével.
4. Helyezd a két papírcsíkot t alakban úgy, hogy a függőleges az oldal jobb szélétől 2"-re legyen, a másik középen, vízszintesen, a másik csíkon keresztben.
5. Válassz két indát, helyezd a kép alá, úgy hogy az kibukkanjon alóla a kép oldalainál.
6. Válassz egy alphát és egy betűtípust.
7. Az alphát használd a cím készítésére a helye pedig a keresztben futó papír tetején legyen, a választott betűvel meg írj egy nagyobb betűs feliratot a papírcsík fölé, és egy másikat, kisebb betűvel a csík alá.
(Most ezt fejből írtam, mert valamiért nem tudom elérni a MLAS fórumot....remélem nem omlott össze megint...)
Ezek alapján ilyen lett az oldalam:

Rebecca psp_Decadence

Az ajándék pedig Rebecca egyik készlete, és most volt egy plusz bónusz, kaptunk egy 5$-os kupont a Pretty Pixels boltjába. Majd mutizom a készleteket is ;)

1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Nagyon tetszik, amit csináltál, sötét háttérrel nekem már indulatból nyerő! :) Király ez a készlet még mindig, alkotok má én is valamit.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső