Translater

2009. szeptember 29., kedd

Viva la france kit + freebie

Miss Honey készlete már a boltban, és most 25%-os árengedménnyel csak 3 EUR. Ha meg szeretnéd vásárolni, csak kattints az előnézeti képre.Csodaszép készlet, vintage hatással. Jól használható pl. esküvői vagy párizsi nyaraláson készült fotókhoz. 20 csodaszép papírt és 83 elemet tartalmaz a készlet. Én két oldalt készítettem vele, az első a gyerekeimről:

A második pedig esküvői fotóval:

Ebből az oldalamból készítettem nektek egy gyorslapot. Ha tetszik, a képre kattintva letöltheted.

Image is linked.

És a végére hagytam még egy jó hírt. Miss Honey egy nagyon édes készletet is feltöltött boltjába, és ráadásul ez ingyenes. A készlet tulajdonképpen “Sweet Stuff To Scrap” készlethez tartozó kiegészítő. Tartalma: 2 papír és 20 elem. Ne hagyd ki, töltsd le gyorsan. :)


Freebie kit. Download here

3 megjegyzés:

Merika írta...

A "frania"kit nagyon tetszik, nem tudsz ill. nem szabad kisebb freebit készítened belőle? Láttam a gyorslapot, de azokat én nem szeretem! Mondjuk 6-8 papír, és 20-30 kellék? Tudom Te pénzért veszed csak érdeklődöm, mert máshol(külföldi blogokon) láttam már ilyet.

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 12 post on Sep. 29, 2009. Thanks again.

Giny írta...

Nagyon jók lettek az oldalak, különösen az esküvős tetszik:)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső