Translater

2009. augusztus 29., szombat

Jótékonysági felhívás

Számos pályázaton vehettetek már részt a Tyúkanyó honlapon, kisebb-nagyobb nyereményekért.

Most gondoltak egy nagyot: valami igazán hasznos kihívásra szeretnének ösztönözni minket.
Ha szeretnél örömet szerezni a Gólyahír egyesület pártfogoltjainak, akkor alkoss valami szépet az idén karácsonyra, aminek hasznát veszik!

A Gólyahír Egyesület elsősorban a krízishelyzetben lévő kismamákért jött létre, akik az esetek nagyobb részében nem tudják vállalni babájukat. Számukra sikerült most vásárolni egy lakást, ami krízislakásként működik, hogy a babájukat biztonságban, segítő szakemberek támogatásával, titkuk megőrzésével tudják hordozni terhességük utolsó hónapjában. Az új krízislakás jelenleg is telt-házzal működik, mert az igény hatalmas!

Felajánlásaitokat a most átadott lakás otthonosabbá tételéhez kérjik. Szükség lenne, szívesen látnának szőnyeget, falvédőt, díszpárnákat, takarókat, székpárnát, faliképet, és hasonló kreatív, kézzel készíthető, az otthont melegebbé varázsló berendezési tárgyakat. Szárnyaljon a fantáziátok!
(A berendezési tárgyakon kívül a kismamák nehéz anyagi helyzete miatt tisztálkodási szereket is elfogadnának adományként). Képek a szállóról.

Adományaitokat 2009. december 10-ig várják, hogy még időben eljuttathassák az Egyesületnek, ők pedig az Ünnepekig szét is tudják azt osztani. Ha szeretnél részt venni az akcióban, kérlek, küldj egy e-mailt a karacsonyivarazslat kukac tyukanyo.hu címre, válaszként megírják a további teendőket.

Most sem lesznek hálátlanok: az alkotók között keresztszemes és varrós egységcsomagokat sorsolnak ki.
Kép a nyereményről:

Az eredeti bejegyzést itt találhatjátok.

1 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

Nagyon szépen köszönöm, hogy kitetted!
és azt is, hogy mindig olyan szorgalmasan kommentelsz nálam :)*

Keresés ebben a blogban

Miner kereső