Translater

2009. augusztus 26., szerda

5 dolog amit szeretek

LaceE-tól kaptam a stafétát. Ez a játék arról szól, hogy le kell írni az öt legfontosabb dolgot, amit szeretek.
Elég nehéz rangsorolni, mert ugye a szeretem dolgok sokszor hangulattól is függenek. Persze nekem is vannak kedvenceim. Lássuk hát azokat:
1. Első helyre tenném a családom. Bár néha az idegeimre mennek, és fárasztóak, azért nagyon szeretem őket. Ma már el sem tudnám képzelni az életem nélkülük.
2. Második helyre tenném a hobbimat. Ez a scrapbook és vele a photoshop meg az internet. Szeretek oldalakat gyártani, de szeretek blogokat, honlapokat böngészni szépséges alkotások után kutatva. Szeretem mások alkotásait nézegetni, inspirálódni. (A férjem szerint ezt kellett volna az első helyre tenni) ;)
3. Harmadik helyre tenném a jó zenét. Csak így. Persze vannak kedvenceim nekem is. Nagyon szeretem Ákost, Charlie-t, Republikot, Lordot a magyarok közül. Queent, Simply Red-et, Jean Michael Jarre-t, a Beatles-t és a Kelly family-t a külföldiek közül. És nagyon szeretem az ízléses gyerekeknek szóló zenét is. (nagy Alma rajongó vagyok és nem szégyellem) :)
4. A negyedik hely a könyveké. Mostanában leginkább pszichológia témában olvasgatok, de nagy kedvencem Peter Mayle. Van egy gyűjteményem Stephen King könyvekből és rengeteg szakácskönyv figyel a polcomon. Manapság nem sok könyvet veszek, de rendszeres látogatója vagyok a helyi könyvtárnak.
5. Sokat gondolkodtam mit is tegyek ide, hisz olyan sok dolgot felsorolnék még. A rajzolást, a többi kézműves technika közül valamit? Aztán végül úgy döntöttem, hogy valami nem mindennapi dologról írok. Nagyon szeretek válogatni. Eljárok turkálókba, sokszor, ha nincs is szükség semmire, de szeretek itthon is válogatni a dolgaink között. Évente legalább kétszer átválogatom a ruhákat, bár a gyerekeknél szükségszerű, ilyenkor magamnál is szortírozok. Szeretek négylevelű lóherét keresni (sokszor találok is) Sajnos gyüjtögetni is szeretek, sokszor megtartok olyan dolgokat, amire semmi szükségem. Ugyanígy gyűjtögetem a scrapbookos készleteket is, de a gyerekverseket, meséket. A Dunánál összeszedett kagylókat, csigákat...

És most jöjjön a lista. Akikre én kíváncsi vagyok:
Giny
Ányi
Kovaxka
Eralilla
Timo

Persze aki már leírta, ez nem jogosítja fel, hogy még 5 dolgot írhasson ;)

5 megjegyzés:

LaceE írta...

Jó dolog megtudni néhány apróságot az emberről. Sok dolgot már ismerünk, de azért mindig van valami újdonság is :) Köszi, hogy leírtad ezeket is :)

Ányi írta...

Imádom olvasni az ilyen "listákat". Turizni és pakolni (de csak ha rámjön!) én is szeretek, könyvek szintén.
Köszi, hogy gondoltál rám :-)

Ányi írta...

Ha-ha egyszerre írtunk :-)

Rucola Designs írta...

De jó volt olvasni! :) Sok mindent sejtettem már! Köszi, hogy meghívtál! :))

eralilla írta...

Bár üzit nem kaptam, de megtaláltam itt a meghívást. Ebből is látszik, hogy olvasom a bejegyzéseidet. S jó volt olvasni. Köszi a meghívást, már le is írtam az én 5 dolgomat.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső