Translater

2010. július 19., hétfő

Ünnepelj velem!

Hamarosan születésnapom lesz, és ezért akciót hirdetek. A ScrapDishnél levő boltomban minden készletem féláron kapható ezen a héten. Ünnepelj velem te is!
A beállításoknál nem találtam azt a funkciót, hogy egyszerre tudjam az összes készletet leárazni, de ha a kosaradba teszed, akkor láthatod, hogy csak a felét fogja számlázni. Ezen kívül ha még van kuponod, azt is fel lehet használni.
A másik jó hír, hogy újabb játékra hívlak benneteket. Mivel születésnapról írtam, ezért kitalálhatjátok, hogy a játék témája is ez. Készíts egy oldalt, aminek a témája a születésnap. Töltsd fel egy galériába, vagy a blogodra, és linkeld be ehhez a bejegyzéshez. A határidő: július 31.
Természetesen nyeremény is lesz, ami pedig a most készülő legújabb készletem.   Jó alkotást kívánok mindenkinek!

13 megjegyzés:

Klári írta...

Szia Osli! Nagyon jó ötlet ez a játék, én biztosan jövök!

Rucola Designs írta...

Sajnos nekemis! :S De én nem ünneplem! :D De játszani jövök szerintem!

Krisz írta...

Szuper! Igyekszem jönni! :)

Janka írta...

Már előre is boldog szülinapot ;)

Osli írta...

Köszönöm ;)

Kisnyul / Andi írta...

Osli, nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
Az oldalam, amit a játékra készítettem http://kisnyuldolgai.blogspot.com/

és a galériám:
http://picasaweb.google.com/Kisnyul74/ScrapbookOldalaim2010#

Florci írta...

Osli! Az előző bejegyzésnél hagytam neked egy üzenetet, olvastad?? Várom rá a választ! A játékra is próbálok jönni! Puszi!

Budaházi Brigitta írta...

Boldog születésnapot kívánok, Orsi!

Osli írta...

Florci: válaszoltam neked blog levelezőn keresztül, de ezek szerint így nem kaptad meg. Légyszíves írj egy email-t az osli kukuc citromail pont hu címre, és akkor elküldöm úra a válaszom. :)
Ne aggódj, ha csak pár nap múlva kapsz választ, mert ha dolgozom, akkor egész nap bent vagyok és nem biztos, hogy tudok reagálni a levelekre. Nem felejtettelek el :)
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött, akár itt, akár a fórumon, akár a FB-n. Nagyon jólesik, hogy ilyen sokan gondoltok rám. :)

Rucola Designs írta...

Díjaztalak! :)

Secima írta...

Köszönöm a lehetőséget: Elkészült az oldalam. Megnézhető a blogomon: http://macicsalad.freeblog.hu/archives/2010/07/30/Kedvenc_Macim_autozik/

Rucola Designs írta...

De jó, hogy Secima eszembe juttatta, amjdnem elfelejtettem belinkelni: http://borsmustar.blogspot.com/2010/07/mara-ezt.html
:))

Puzsi írta...

Jajajaj, jujujuj, majdnem lemaradtam. Pedig nagyon akartam megint Veled játszani Osli! A szülinapos oldalam itt található: http://puzsipillanatai.blogspot.com/
Köszönöm a lehetőséget. És végül, de természetesen nem utolsó sorban: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső