Translater

2009. július 3., péntek

Egy kis hiszti

Már régen meg akartam csinálni ezt az oldalt. Végre velem is előfordult, hogy mikor Zolit elkapta a hév, a fényképezőt vettem először a kezembe. :)
Történt ugyanis, hogy Zolika rászokott, hogy minden reggel iszik egy üveg kakaót. Kicsit már fáraszt ez engem, mert minden mást hajlandó pohárból meginni, csak a reggeli kakaót nem. Ezért figyelnem kell, hogy reggelre tiszta legyen az üveg. Sajnos egyik este elfelejtettem elindítani a mosogatógépet. Ugyan reggel az volt az első dolgom, hogy pótoljam a mulasztást, még nem járt le a program, mire felébredt. Egy kis hiszti után hajlandó volt a kicsi üvegből meginni a kakaóját.
I am a boy_magdesign
A hátteret átszíneztem, és a wordartot is kicsit saját célra átalakítottam. A szalagból meg nyilat csináltam, mert a szöveg felül folytatódik.

7 megjegyzés:

LaceE írta...

De jó lett :) Az élet apró "örömei" :)Jó lett a WA, de a legjobb a sztori :)

Rucola Designs írta...

Hát ez tök jó, főleg, hogy ilyen simán megoldódott! :) Nagyon tetszik az alkotás! :)

Osli írta...

Amíg fotóztam meg is nyugodott :D

icka írta...

Ismerős helyzet! Nekem mindkét gyerekem csinálta ezt egy időben, illetve az egyik most van így. Nem ebbe a pohárba kééééééééééééértem! Általában előre megkérdezem, hogy melyik pohár legyen és ezzel kivédem a "támadást", de van amikor még alig látok ki a fejemből és hibázok! Olyan jó, hogy megörökítetted! És milyen klassz oldal lett!

Kata írta...

De jó kis történet lett. Biztos meglepődött a fotózáson :)Az én kisfiam kétéves kora óta ugyan pohárból issza a kakaóját, de ragaszkodik hozzá, hogy egyedül töltse bele (és mellé) a tejet és szórja bele (és mellé) a kakaót.

ilgya írta...

Ez nagyon jó lett:) és hát a sztori,nagyon nagyon ismerős!!!!!!

eralilla írta...

Érdekes lesz ezt majd évek múlva felidézni. Nagyon jó kis oldal lett.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső