Translater

2011. december 12., hétfő

Visszatekintés

Ha eddig nem tetted volna meg, még nem késő. Keresd ki a tavalyi év legviccesebb, legelgondolkodtatóbb, legemlékezetesebb stb... fotóit és készíts vele visszatekintő oldalt.
Én az enyémnek a felét mutatom. A legviccesebb fotókra esett a választás. A másik felével jövök majd januárban, mivel a decemberi képet még nem tudtam kiválasztani. ;)
 Az oldalt a legújabb készletemmel alkottam, melynek címe: Our last year. Persze nem csak visszatekintős oldalakat lehet belőle készíteni, erre példa a másik oldalam, Tündi első frufrus fotójával:

A CT tagok sem tétlenkedtek, mutatom miket hoztak:

Ányi

Margó

Treza

Gólya

Dorsi

Pertine

A készlet a Scrapbook Elements-nél kapható, ma estig még a bevezető, akciós áron.
Van benne jó pár szócska, címfeliratnak, címkék minden hónaphoz, de ezeken felül is 57 elemet és 20 papírt  tartalmaz. Jó visszatekintést a lassan elmúló évre, jó szkreppelést!

Van egy másik készlet is, amit be kell mutassak, nem csak kötelességből, de imádni való elemei és csodaszép papírjai miatt is. Ez pedig nem más, mint Ildi legújabb készlete, a Winter Wishes.
Nem bírtam leállni vele. Készítettem 2 oldalt és egy ATC-t is, ez utóbbihoz felhasználtam Ildi freebie-jét is, amit a fórumról tudtok letölteni, regisztráció után. Ha alkotsz is vele, ne felejtsd a kártyád a topikban, az első hozzászólásnál jelzett utasítások szerint a galériába feltölteni és elküldeni Ildinek. Ha így teszel, a jövő hónap elején megkapod az  aktuális hónapban résztvevők alkotását eredeti méretben.
Nem is tudom mivel kezdjem, de ha már az ATC-ről ennyit beszéltem, mutatom azt elsőnek:

Az oldalaim a készlettel:
 Egy "hagyományos" kis körökkel feldobva

 és egy "fantasy" Tündi khm...kicsit régebbi fotóival. :)

És végül maga a csodás készlet is: 

 Szintén akciós még ma estig, ne hagyd ki! Itt vásárolhatod meg.

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Micsoda szuper fotók!!! :) Csúcsszuper oldalak, gratula a készlethez! :)

Krisz írta...

Csúcs fotók és oldalak! De te ezt ugyis tudod! :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső