Translater

2010. június 5., szombat

Nevess, szeress és éld meg az életed

Janka névnapi játékára még mindig lehet jelentkezni. Nincs más feltétel, minthogy alkoss a készletével, töltsd fel a netre, és mutasd meg neki. Aki játszik nyerhet egy 5$-os kupont. A képek feltöltésének határideje 6-a éjfél. Ha tehát van egy-két szabad órád, hajrá, még nem késő benevezni.
A készlet, amivel alkotni kell a Fancy Summer
Én sem bírtam ellenállni, és muszáj volt alkotni vele. Mutatom is mit csináltam:
Hihetetlen, hogy ezek a fotók 5 éve készültek! Annyira repül az idő, észre sem vesszük. Most, hogy megcsináltam a gyerekeknek a fotókönyveket (mind a háromnak születésétől két éves koráig) átnéztem a fotókat, és néha bizony meg is könnyeztem. Hiába, nem lehet visszahozni az éveket, most kell, hogy velük éljünk. Mióta dolgozom, nagyon fáj, hogy ilyen keveset lehetek velük. Szeretném mindig ilyen boldognak látni őket, mint ezeken a fotókon.

1 megjegyzés:

Janka írta...

Tényleg a gyerekeken vesszük észre, milyen gyorsan eltelnek az évek. Egyszer még pici babák, másszor meg már oviba mennek. Zalánom is olyan nagy fiú már!

Köszönöm, hogy időt szakítottál a játékomra, kedves tőled :) Nagyon tetszik ez a körös fotómegoldás, amit közrefognak a levelek és pillangók. Az ingyen reklámért meg külön ölelés :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső