Translater

2010. május 18., kedd

Over the ocean

Mióta megkaptam ezt a készletet, folyton egy dal jár a fejemben. "My Bonnie lies over the ocean, my Bonnie lies over the sea" énekelem, ha eszembe jut.

Egy réges-régi kiruccanás is eszembe jutott, és egy fotó. Splitben voltunk anyumékkal. Felültünk a vonatra, leutaztunk Splitbe, sétáltunk egyet a tengerparton, és megkerestük a strandot. Lefeküdtünk jó korán, hogy másnap időben ébredjünk. Már hamar kint voltunk, hogy jó sokat tudjunk fürdeni. Délután 4-kor el kellett hagyni a szállást, ezért a csomagokkal kiültünk egy parkba, és anyuék felváltva vigyáztak rá, így egy kisebb sétára el tudtunk menni a környéken. Ha jól emlékszem, 6 körül indult a vonat haza. Ennyi volt, de jó volt, és emlékezetes.
Előkapartam a fényképet, melyen húgommal feszítünk egy (akkor számunkra felfoghatatlanul) festékspray-vel összemázolt szikla előtt. A háttérben pedig ott a tenger. Egy délelőttöt töltöttünk a strandon, de szerintem még az életben nem voltam annyira szépen lebarnulva, mint akkor.
Mivel a készletben is találhatók vintage elemek, gondoltam tökéletes lesz a képem hozzá. Mutizom is mit alkottam:
Most már itt az ideje a jó időnek, s a nyárnak. Álljon el végre ez az eső, és süssön ki a nap!
Akit szintén lázba hozott a készlet, megvásárolhatja itt, és természetesen most egy hétig féláron.
És egy jó hír a végére. Kovaxka egy add-on készletet is csinált nektek, amivel játékot is hirdetett.
Ha 22-ig alkotsz a készlettel és megmutatod ennél a bejegyzésnél, akkor megnyerheted a készletet vagy a hozzá tartozó wa pakkot. Az add-ont is innen tudod letölteni. Kalandra és játékra fel!

5 megjegyzés:

LaceE írta...

Te semmit nem változtál az elmút sok évben :) Talán csak fiatalodtál. Az oldalad meg nagyon jópofa lett. Nekem nagyon tetszik :)

Rucola Designs írta...

Szerintem sem változtál! Örülök, hogy előhoztam ezeket az emlékeket, a dal meg nekem is a fejemben motoszkál! :)

eralilla írta...

Jó volt olvasni az emlékeidet, s az oldalad is tetszik. S ha már emlékezés, meghívlak egy kis nosztalgiázásra. A blogomon találod a részleteket. Köszönöm, ha elfogadod.

Sziszi írta...

Szia! Nagyon jó volt olvasni a bejegyzésed. Engem is megihletett.
Kérlek less be hozzám, vár nálam egy kihívás, sok szeretettel.
Szép napot, üdv: Sziszi

Rucola Designs írta...

Gyere hozzám nosztalgiázni! :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső