Translater

2009. november 1., vasárnap

A Blessed Life collab

Rebecca MamaMia Mandy-vel kézenfogva készítette ezt a készletet. Bevallom, nekem Rebecca része jobban tetszik, de a másik viszont nagyon jó kis szókártyákat tartalmaz. Szokás szerint féláron veheted meg egy hétig a MLAS boltjában.

Az oldal, amit Rebecca részének felhasználásával készítetettem:
A felirat, ha nehezen lenne olvasható: Mikor ez a fotó készült nagypapám már nagyon beteg volt. A nagymamám hívott minket, hogy látogassuk meg, ha még szeretnénk vele találkozni. Akkor látta először és utoljára Tündit. Nagyon boldog volt, hogy elvittük hozzá a dédunokáit. Igaz, hívő emberként élte le az életét, és a betegség is nehezen törte meg. Hálát adok az égnek, hogy ismerhettem őt.

A készletekből egy-egy gyorsoldalt is készítettem, a képre kattintva letöltheted ha tetszik.
Freebie quickpages. The picture is linked.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 8 post on Nov. 01, 2009. Thanks again.

Rucola Designs írta...

Megríkatsz ezzel az oldallal mindig. Gyönyörű.

Névtelen írta...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 01 Nov [LA 04:00pm, NY 07:00pm] - 02 Nov [UK 12:00am, OZ 11:00am] ).

LaceE írta...

Nagyon szép és megható oldal lett. Gyönyörű :)

Keresés ebben a blogban

Miner kereső