Translater

2012. június 29., péntek

Játék freebie-vel

Felhívnám a figyelmeteket egy játékra a theStudio fórumán.  JulieC Designs-tól  az"A Day at the Beach" készlet Add on minijét kell letölteni és ezzel alkotni. Ha feltöltöd a galériába és a fórumban is bemutatod alkotásod, akkor megnyerheted a teljes A Day at the Beach készletet.
Én ezt az oldalt készítettem:

A fotó a hétvégén készült, Szentendrén voltunk bográcsozni és pancsolni néhány ismerőssel. Hihetetlenül jól éreztük magunkat.

2012. június 25., hétfő

Let's play!

Egy igen régi fotót szedtem elő Ildi készletéhez, még 2009-ben készült Zoliról ahogy a játszótéren egy garázzsal játszik. Annyira beleszeretett, hogy abban az évben karácsonyra ilyet kapott tőlünk.
A készlet témája ugyan Berlin, de ezeket a kis autókat nem tudtam kihagyni. Ráadásul a fotó színei is tökéletesen passzoltak. 

Az  Unter Den Linden page set kapható a DeviantScrapen! Ne hagyjátok ki!


2012. június 17., vasárnap

Apák napja


Mert az apák is fontosak, és június harmadik vasárnapján őket ünnepeljük. Ez okból készült legújabb készletem, a He Is...
Fiús színekkel és formákkal, nem csak apáknak :)
Kapható a Scrapbook Elementsnél, hétfő estig akciós áron.
Külön a papírok és az elemek is megvásárolhatók.

Mutatok pár oldalt inspirációként CT tagjaimtól:
 Gólya

 Minyu

Treza

És egyet, amit én készítettem:

2012. június 11., hétfő

Nyaralás kétszer


Két korábbi nyaralós fotóval készült, de friss oldalt hoztam. Az apropója az, hogy újra kapható Ildi  Cinque Terre és a Tuscan Sun készlete, csak most a DeviantScrap boltban. 
A facebook-on olvastam, hogy többen is kipróbáltatok egy tutorialt Scrappie Irene-től és nekem is nagyon megtetszett.  A leírás alapján csináltam első oldalam. Az idézet a CITATUM-ról van:

Mindig is nagyon szerettem a Balatont. Csak úgy, elvárások nélkül, önmagáért. A tónak sosem mondtam, hogy barna legyen, vagy szép kezű, mert akkor fogom csak igazán szeretni. Nekem a Balaton mindig csak a Balaton volt, szürkéskék és zöld, nyugodt és dühös, lágy és izgalmas. Gyönyörű. Nem akartam én tőle semmit, csak szeretni. Hűséges voltam a Balatonhoz, mert sosem ígértem neki semmit. Nem használtam nagy szavakat, nem esküdöztem, nem is kötöttem hozzá magam. Csak szerettem.
 Az oldalamat meg én szeretem, biztosan készül majd még ezzel a technikával másik is. A gyerekek is ájuldoztak tőle.
A második oldalamnak is története van. Két éve Vajtán nyaraltunk és két "medence" volt az udvaron. Az egyik egy kb. fél méter mély jakuzzi, a másik egy viszonylag nagy méretű kerti medence. Ez kb. egy méter mély volt. Zolinak nem ért le a lába és az úszógumival is félt egy kicsit benne, így mindig pátyolgatni kellett valakinek. Itt épp Levi vette kezelésbe. Annyira aranyosak ahogy összebújnak, ölelik egymást, imádom ezeket a fotókat!
A háttérpapír eredetileg sötétkék volt, de a mintája nagyon megtetszett, ezért átszíneztem sárgára. Bocsi Ildi. :) A két macska viszont kihagyhatatlan volt, szerintem, ezért köszönet és hála. :D

2012. június 10., vasárnap

Színes papírok


3 egyszínű és 17 színes papírt csomagoltam erre a hétre nektek. Ki is lehet nyomtatni, vagy akár digi oldalakhoz is szuper kiegészítője lehet egy színben harmonizáló készletnek. Szép nyári színek, de bármilyen témához fel lehet használni.
A papírcsomag hétfő estig akciósan kapható az SBE-nél.



You find 20 colorful papers (include 3 solids) in the kit. Print them or use in digital layouts. Great summer colors, but go well with every theme.
It's on sale at SBE, until Monday evening.





Hoztam pár oldalt is, amit a CT tagok alkottak:
I bring some pages from my CT members:

 Dereva
 Dor
Treza

2012. június 3., vasárnap

Gyereknap

Megjelent legújabb készletem az SBE-n. Már a múlt héten volt egy kis előzetes a témában, egy wa csomag és néhány ATC háttér, most viszont hoztam egy teljes készletet is. Igyekeztem vidámra, pörgősre csinálni, remélem sikerül átadnom a hangulatot.
Mutatom a ct tagok remekeit:
 Dor
 Gólya
 
Minyu 
Treza
Hétfő estig akciós a készlet és az elemcsomag, de a papírokat is meg lehet venni külön pakkban.

A múlt héten elmaradtam a készletek bemutatásával, most ezt pótolom:
 és a wordart-ok

És a ct tagok alkotásai ezekkel a csomagokkal:
 Dorsi
 Gólya
 Juma
 Treza
 Minyu
 Pertine

Bár ezek a csomagok már nem akciósak, de júniusban minden pénteken 40%-os akció lesz, így ezeken a napokon érdemes benézni majd a boltba, ha valamiről lemaradtál.

2012. június 2., szombat

Balatonboglár - visszatekintés

Megjelent Eva új készlete és ez okot adott arra, hogy ismét elővegyek fényképeket a tavalyi nyaralásunk albumából. 
Az első oldalamon egy kikötői séta egyik fotóját örökítettem meg, a gyerekek a sorakozó vitorlásokat szemlélik. Nagyon tetszett nekik a rengeteg árboc látványa. 



A másodikon egy olyan fotó van, amin Tündi épp megfogja a napot. Többször is próbálkoztunk, hogy tökéletes legyen a kép, ez lett a legjobb. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz megoldani :) Amikor már így nézett ki a nap, másodpercenként "centiket" ment arrébb, szóval nem volt egyszerű elkapni. Mindenesetre jót szórakoztunk közben. 


Nekem nagyon tetszik ez a készlet, imádtam minden elemét. Tök jó hagymás oldalakat (is) lehet vele alkotni.
Kapható a TheStudio-nál.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső