Translater

2011. november 24., csütörtök

Hálaadás - hétvégi akció

Előző bejegyzésemben már pedzegettem, most ki is hirdetem az akciót. A SBE-nél mától 28-ig 40%-os áron vásárolhatod meg a készleteim , ráadásul Ildi ATC sorozatának darabjai bekerültek a Doorbuster címkével ellátott, és ezért csak 1 dolcsiért kapható készletek közé. Azok közül is érdemes válogatni, nem csak ATC-hez jó használni ezeket a cuccokat.
Aki nem szerezte még be a két legújabb készletem, az most vásárolja meg, mert lehet idén már ilyen akció már nem lesz. 
Aki Ildi 7thHeaven-es készleteire pályázik, az is most újítsa be a hiányzó csomagokat, mert ki tudja meddig lesznek még ott kaphatók. (Ildi csak vendégeskedett a boltban).
Nem kell félni a karácsonyi őrülettől, ezekben a boltokban nem fognak a lábadra taposni, akkor sem, ha ezren vásárolnak egyszerre ;)


2011. november 23., szerda

Merj álmodni!

Kicsit elkéstem a bejegyzésemmel, mert sajnos múlt hét pénteken a gépem bemondta az unalmast. Szerencsére az adataim megmaradtak, annak ellenére, hogy a számítógép - egy-két alkatrésztől eltekintve - a kukába került.
Szóval, múlt hét vasárnap a boltba került a legújabb készletem, aminek címe: Dare to Dream. Íme:

Kis CT-m megint csak remekelt:
Dorsi:
Treza:
Pertine:
Juma:
Ányi:
Gólya:
Krisz:
A készlet kapható az SBE-nél.Sajnos már nem akciós, mert megjelenés utáni hétfőig kaphatók a készletek 25% engedménnyel, de nemsokára bolt-akció lesz, és akkor újra olcsóbban juthatsz hozzá! Érdemes feliratkozni a bolt hírlevelére, így az akciókról sem maradsz le!
Nekem is valóra vált egy álmom. Hosszú a történet, évekre nyúlik vissza, de a nyáron abban a szerencsében lehetett részem, hogy az Alma Együttes felkért, hogy készítsek nekik aláírókártyát a régi helyett. Két félét is csináltam nekik, nagy sikere volt. Közben Alex kivált a csapatból, ezért egy kis módosítással ez lett az új kártyájuk:

Sok változáson megy keresztül a zenekar mostanában, többek között elindították új, törzsvásárlói programjukat. A változásokba beletartozik, hogy a honlapjuk is megújult. És itt a valóra vált álmom: én lehettem az a szerencsés, aki megcsinálta nekik a dizájnt. Sokszor dugtuk össze a fejünket, hogy mit kellene és hogyan, mígnem Gábor fejéből kipattant, hogy mi lenne, ha minden menüpont másképp nézne ki, más más stílusban, színben jelenne meg. Nagyon nagy meló volt, de készen van. Tegnap élesítették, így még előfordulhatnak apróbb változások a napokban, mert bár több gépen is megnéztük, hogy mutat, hogy működik, azért még lehet benne apró hiba, ami a tesztelés alatt nem derült ki. Kérlek benneteket, ha valami zavaró vagy hibás megjelenésre bukkantok, akkor jelezzétek, akár nekem, akár az Almáknak. Üzenni a honlapon keresztül tudtok, vagy a facebook oldalukon.
Akik szintén nagy rajongói az együttesnek, azoknak érdemes a Törzsvásárlói Klubhoz csatlakozni, mert nem csak kedvezményekre lesz jogosult ezáltal, hanem értékes ajándékok közül is választhat majd. Ha regisztrálsz, egy ilyen kártyát is kapsz postán, így a koncerteken is érvényesíteni tudod a kedvezményed.

2011. november 17., csütörtök

Szereted a baglyokat?

Ha igen, akkor az SBE ehavi hírleveléből töltsd le a freebie-met. 6 papírt, 5 baglyocskát és egy templatet (png és psd) találsz a készletben, így akár más készlettel is meg tudod alkotni az oldaladhoz illő madarat.

A hírlevélre feliratkozni az SBE oldalán tudsz, a fejlécben a polcon levő könyvre kattintva.

2011. november 14., hétfő

Vintage Glamour

A nemrégiben bezárt két boltom helyett új polcot nyitottam. Az a szerencse ért, hogy az SBE-nél felvettek a dizájnerek közé. Kovaxkának külön köszönet itt is minden eddigi segítségéért. Puszi ♥
Tegnap fel is került első készletem, a Vintage Glamour. Bizonyos elemek és papírok már ismerősek lehetnek azoknak, akik birtokolják már eddigi készleteim, de több újdonság is van benne.
Az én kis CT-m nagyon gyorsan rácsapott és szuper oldalakat hoztak:
(Dorsi képe rendetlenkedett nekem a fórumon, azért mutatom külön, mert a gif-be már nem tudtam betenni)

Az októberi játékomnak még nem hirdettem ki az eredményét. Ez azért van, mert csak 3 oldal érkezett megint. Mivel az SD-nél bezártam a boltom, a DDR-nél meg még csak 3 készletem van fent, úgy döntöttem, megkérdezem azokat, akik küldtek nekem oldalt a játékra, hogy van-e kedvük az új készlettel megjelenés előtt alkotni. Mindenki igent mondott, így mutatok még pár oldalt nektek:






És végül, de nem utolsó sorban itt az én saját alkotásom is, nagypapám és nagymamám fotójával:

A készlet kapható az SBE-nél, ma estig még 25%-os árengedménnyel. Ugyanitt Ildinek is megjelent legújabb, az ATC sorozatba tartozó készlete, most helyes kis koronákkal:

2011. november 1., kedd

Nem tökös-freebievel

Ildi Halloween-re alkotott készlete igazán tökösre sikerült. Tele van sütőtökkel. Mégpedig a cukibb fajtákból. Ezúttal semmi ijesztő nincs a készletben ( a tökök mennyiségétől eltekintve ) :D


Én bevallom, nem szoktam itthon tökölni. Legalábbis nem így. Nem faragunk, nem díszítünk tökkel. Ezért is vakargattam a tökfejem  ööö....kobakom, mit kezdjek a készlettel. Régebben, CT tagként már lőttem pár narancssárga pulcsis fotót a témában, de ez a készlet annyi szépséges elemet tartalmaz ami nem tökös, hogy úgy döntöttem, kislányom egy régebbi fotójával fogok oldalt csinálni.
Ez most pakolós lett megint. :) Ha tetszik, és te is szeretnél egy ilyet magadnak, akkor gyorsoldalként letöltheted innen. Azt hiszem jövőre felkészültebben kell várjam az őszt, és kell, hogy csináljak pár tökös fotót a gyerekekkel :)))

Keresés ebben a blogban

Miner kereső