Translater

2011. március 31., csütörtök

Az én hercegnőm

A minap nézelődtem a DST-n és belebotlottam egy OKC-be, azaz egy készletes felhívásba. Aurélie a DigiDesignResort-nál árul, ami az egyik kedvenc boltom. Ezt a készletet úgy éreztem a lányomnak alkották és mikor megkaptam, nem kellett csalódnom. Két oldalt is csináltam:


Hercegnő-, illetve tündérleány-tulajdonosoknak nagyon ajánlott darab. ;) Most akciósan kapható, csak 3$ az ára.

2011. március 29., kedd

A baba első éve

Sherah-nak hamarosan megszületik a babája, ez alkalomból készített egy collabot Nibbles Skribbles dizájnerrel, aki szintén babát vár. A készlet öt csomagból áll (egy készlet, 3 papírcsomag és egy glittercsomag), megvásárolható a Studio-nál.  A készletet mutatom, a többit megnézhetitek Sherah blogjában, ahol egyébként egy kis freebie is vár benneteket a témával kapcsolatban.
Ugye milyen szép? És mekkora készlet! 27 papír és több, mint 90 elemet tartalmaz. Mindegyik csomag most 20%-os kedvezménnyel kapható.

ATC @ SBE

Sokan tudjátok már, hogy a Scrapbook Elements fórumán Kovaxka alias Ildi Geist viszi az ATC Exchange kihívást. Immár harmadik alkalom, hogy én is készítettem kártyát a játékra. Eddig nem nagyon mutogattam, mert még nagyon kezdetlegesnek láttam az alkotásaimat, de ez a legújabb most nekem is nagyon tetszik.
Mindig van egy téma, vagyis inkább három, mert Ildi 3 szót ad inspirációnak. Ebben a hónapban a madár/repülés/szabadság szavakat kaptuk. Egy freebie is jár hozzá minden hónapban, amivel nem kötelező alkotni, de SBE terméket kell használni a kártyához.. Ja, és mielőtt elfelejtem: a játék végén megkapod egy zip file-ban az összes kártyát, amit abban a hónapban alkottak, így lehet őket gyűjtögetni szépen. Na, ennyi duma után azért a kártyám is megmutatom:

Még a hónap végéig alkothatsz ebben a témában, vagy péntektől keresd az új kihívást az SBE fórumán.

2011. március 28., hétfő

LOTW és Scraplift az Ivy-nél

Először is szeretnék gratulálni Beedeenek, hiszen megint az ő csodaszép oldala nyerte a kitüntető címet.

Ugye szerintetek is megérdemelte? :)
Az előző hónapban végül a hónap oldala címet is elnyerte, és ezt az oldalt kell most liftelni a márciusi kihíváson. Tudom, már nincs sok idő, de azért akinek van egy pici és kedve is akad, az alkosson. A kész oldalakat ide kell feltölteni, és ebben a topikban kell jelezni, hogy részt veszel a játékban. Ezzel Ivy levélkéket lehet gyűjteni, amiket aztán a hónap végén "dollárosítanak" Minél több játékban veszel részt, annál több levelet kapsz. Ezen felül ha  Ivy-s készlettel alkotsz, akkor plusz 2 levelet kapsz. Hamarosan az én készleteimmel is alkothatsz :)

1-5 Ivy Leaves~$1.00 coupon to our store**
6-9 Ivy Leaves~$1.50 coupon to our store**
10-15 Ivy Leaves~$3.00 coupon to our store**
16-23 Ivy Leaves~$4.50 coupon to our store**
24 or more Ivy Leaves~$6.00 coupon to our store!

A gyűjtemény havonta nullázódik.

És végül:
ezen a héten is van kiért izgulni. Maja oldala szerepel a LOTW versenyben. Itt lehet szavazni.

Köszi Maja, hogy a készletemmel alkottál.

2011. március 27., vasárnap

Régi de jó

Ildi húsvéti készlete már kapható újra a ScrapbookElementsnél. Cuki állatkák, friss tavaszi színek jellemzik. Természetesen a készlet holnapig a szokásos akciós áron vásárolható meg.

 Egy hozzá illő, tavaszias wa csomag is a boltba került a mai napon.


Én az oldalam Tündi egy fotójával alkottam (megint) :) A történet többi részletét az oldalamról leolvashatod.

2011. március 25., péntek

Megvan a polc

Tegnap éjjel végre megjött a levél az Ivy vezetőségétől az eredménnyel. Sajnos az első hely, így a tablet nem jött össze, de második lettem az összesítésben. Ennek is nagyon örülök. A polc mellé nyertem még egy 4 hónapos prémium tagságot a Scraper's Guide-nál. Remélem hasznosak lesznek a leckék amiket kapok.
Ami a legfontosabb, hogy nélkületek nem sikerült volna, köszönöm, hogy kitartottatok mellettem, a sok szép oldalt, a kedves szavakat. Bocsánat, ha nem sikerült mindig mindenkit mindenhol kommentelnem. Igyekeztem, de az időm nekem is véges. Hamarosan jelentkezem új készlettel, és természetesen a játékkal, amit megígértem nektek. Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.

2011. március 21., hétfő

A hét oldala - március 2. hét

Több okból is muszáj megírnom ezt a bejegyzést. Az Ivy fórumán ezt a hetet Puzsi oldala nyerte. A szemfülesek már kiszúrhatták, hogy a CT tagok listája két névvel bővült. Egyikük Puzsi a másik pedig Gólya. Biztosan öröm lesz veletek együtt dolgozni.
De visszatérve a témához, Puzsi a tündéres készletemmel alkotott oldalával nyerte meg a versenyt, egyébként sokáig fej-fej mellett haladtak Evadraga oldalával, ami szintén ebből a készletből készült.
És akkor a nyertes oldal:
Gratulálok Puzsi!

A következő heti oldalra is lehet már szavazni. Gyerekek, vessetek rám követ, de nem tudok dönteni. Egyébként a 10 pályázó oldalból 6 az én heritage készletemből készült. Most mondjátok meg, melyik ujjamat harapjam meg? Imádom mindet...Szóval én még nem szavaztam, de lehet, hogy csukott szemmel jelölök majd. Azért buzdítok mindenkit, hogy nézze meg a fórumot, és ha nektek könnyebb dönteni, hát tegyétek le voksotokat valamelyik szépség mellett. Gratulálok minden bejutott oldalhoz!

2011. március 19., szombat

Játék Rainbow-nál + Cewe 95

Két kihívást hoztam össze most egy oldalban. Először is a készletek, amivel az oldalam alkottam mind ingyenes és a március 15-i ünnepünkhöz kapcsolódik. Krissz, Kovaxka és Rainbow is alkottak ebből az alkalomból én meg elhoztam mindet :)
Rainbow-tól egy template-t is hoztam, amihez külön kihívás kapcsolódik, így most megint 2 az egyben alkotás született. A kihívásról itt olvashattok és március 31-ig még jelentkezhettek oldallal. Nincs más teendőd, mint letölteni a template-t, alkotni vele, írni róla a blogodban és Katának megmutatni a bejegyzést. A nyeremény pedig egy szabadon választott készlet tőle. Szerintem igazán megéri.
Ennyi duma után mutatom az oldalam:
A fotók az iskolában készültek. Idén Levente osztálya kapta a feladatot, hogy a március 15-i műsort csinálják meg. Fergeteges előadás volt. Az egész iskola csendben, szájtátva hallgatta. Nagyon megható volt. Az előadás végén percekig tapsoltak nekik.
A Cewén az eheti feladat az volt, hogy az oldal kapcsolódjon március 15-hez. Ennél jobb témát nem is kaphattam volna, így kapóra jöttek a fényképek.

Lassan vége - szavazás

Mármint az Ivy versenyének. El sem hiszem, hogy 5 hét ennyi volt. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, hogy velem tartott, hogy alkotott és hogy az Ivy-re is feltöltöttétek oldalaitokat. Láttam sok csodás munkát, több olyat is, amit el sem hittem, hogy az én készletemmel készült. Hihetetlen kreatív csapat állt mögém, nem is tudom eléggé megköszönni nektek. A kedves, biztató szavaitokért is nagyon hálás vagyok. Amit Gólya írt a legutolsó készletemhez...majdnem el is sírtam magam, de nagyon sokat jelentett nekem Mörjike és Janka bátorítása, dicsérő szavai is.
Az külön ledöbbentett, hogy bár írtam, hogy az utolsó héten az ünnep miatt később várható a készletem megjelenése, már mindenki nagyon várta. Úgy éreztem magam, mint egy híres író, aki elkészült a könyvével, és a kiadó előtt a rajongók kitépik a kezéből. Szinte azonnal tele lett az Ivy galériája (és a blogok) az én készletemből alkotott oldalaitokkal! Ez annyira jólesett, hogy szinte 10 centivel a föld fölött jártam!
Egyébként már aktív a szavazás az Ivy fórumán, de tudom, hogy már nem kell figyelmeztetni benneteket.
Nagyon izgulok, hogy mi lesz a verseny eredménye. Az eredmény attól függ, hogy ki hány szavazatot kapott a verseny alatt. Ez két részből tevődik össze. A tagok szavazata alapján és az Ivy tervezői pontozás alapján. Hogy ez most benne volt-e a heti szavazásban, azt nem tudom. Mindenesetre a heti visszajelzések alapján a legnagyobb gond az volt, hogy az előkére nem írtam rá, hogy az elemek nem tartalmaznak árnyékot, csak a bemutatásban és, hogy a tündéres készletben matricaként is megtalálhatók az elemek. A munkámtól az Ivy tervezői is mindig el voltak ragadtatva.
Azt kell, hogy mondjam, a feladatok sokszínűsége miatt sokat tanultam ez alatt az 5 hét alatt. Remélem fejlődtem is és ebből nem csak nekem lesz hasznom.
Arra gondoltam, hogy ezentúl indítanék rendszeresen játékot, amihez legtöbbször tartozna egy ingyenes minikészlet továbbra is. Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy továbbra is alkotnátok-e nekem ilyen játékok keretében? Azt is szeretném tudni, hogy heti, kétheti vagy inkább havi rendszerességgel adjam fel az új feladatot? Erről kiteszek egy szavazást a blogomra. Légyszi válaszoljatok rá. Ha szeretnétek játszani, az első feladatot április 1-én tenném ki. A szavazást ezért március 31-én zárom majd. Köszönöm előre is, hogy megosztod velem a véleményed.
Most pedig megpróbálom túlélni valahogy a 7végét. :)

2011. március 17., csütörtök

Ötödik hét - Families Forever freebie kit

El sem hiszem, hogy így eltelt az öt hét! A végére megint nem kis feladatot kaptunk. Legalábbis nekem meg kellett dolgozni vele. Épp a minap beszéltük Kovaxkával, hogy nekem nem megy ez a stílus, erre amikor hétfőn megláttam, hogy a téma a "Heritage", hát örültem, hogy ülök. Szerencsére Ildi kisegített egy csomó linkkel, ahol szuper leírások voltak, hogy mitől lesz a készlet az ami. Ezt tudtam nektek összehozni:






Egy oldalt is csináltam vele gyorsan. Ilyen lett:
A fotón én vagyok a szüleimmel, de gondolom már rájöttetek :) Akinek tetszik, vigye és alkosson. Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

2011. március 13., vasárnap

Szerencsés vagyok

Először megijedtem Ildi új készletétől, mivel megint egy olyan ünnep a témája, amit itthon nem ünnepelünk. Aztán eszembe jutott miről fogok alkotni. Hiszen szerencsés vagyok. Több okból is annak érzem magam, de most a gyerekeimre gondolok. Hogy hárman vannak, hogy egészségesek, hogy szépek és még sorolhatnám. Persze mikor veszekednek, akkor nem biztos, hogy pont a szerencsés jelző jut eszembe, de mikor épp nyugton vannak, mindig ellágyul a szívem. Ahogy nézem a fotóikat, eszembe jut, hogy olyan nagyok már! Szerencsére még Levi is szereti ha átölelem, még nem ciki puszit adni nekik (még a suliban sem) és ez annyira jó. Remélem sokáig így marad még.

Egyébként, mint látható, nem St.Parick-os elemek is vannak benne, így más típusú oldalakhoz is használható. Végül nekem is csak egy lóherés kártya került fel, annak is csak a csücske látszik. :)
A készlet kapható a Scrapbook Elementsnél. Ma és holnap 25%-os kedvezménnyel.

2011. március 12., szombat

Meglepetés freebie

Nézelődtem az Ivy fórumán, és láttam, hogy van több aktív kihívás is. Ezek közül most a márciusi "Color Challenge"-re alkottam. A játék lényege a következő: van egy színskála és ez alapján kell alkotni. Ez lehet SB oldal, de akár freebie mini kit is. Sőt a kihíváshoz letölthető egy mini készlet is ingyen, akár ezzel is lehet alkotni.
Annyira tetszett az eheti feladat, hogy ezt a minit is hasonló stílusban alkottam meg. Az Ivy galériájából tudjátok letölteni. Akár alkothattok is vele a kihívásra. ;) Ilyen lett:
Remélem nektek is tetszik.

Ezen kívül szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy már lehet szavazni a Tavasztündéres készletemre. Tudom, hogy van aki már leadta voksát, és talán már nem is kellene figyelmeztetni benneteket, hisz annyira szorgalmasak vagytok. Ezt nagyon köszönöm, nem lehetek elég hálás nektek ezért.
Mivel 15-e miatt hosszú hétvége lesz, nekünk meg programunk van, ezért csak szerdán tudok majd nekilátni a jövő heti, egyben utolsó feladatnak. Szóval csütörtöknél előbb ne várjátok a végső készletet, az is lehet, hogy csak péntekre készülök majd el, a feladat nehézségétől függően.

2011. március 9., szerda

A barátság kertje

Sherah Friendship Garden készletével alkottam a mai oldalam. Alapvetően egy virágos készlet (a flourish collection egyik darabja) én mégis most egy fiús oldalt csináltam vele. A fotón Levi van és a legjobb barátja Ádám. Érdekes, hogy Levi sem alacsony, de ez a fiú több mint egy évvel fiatalabb nála! Ez a fénykép tavaly nyáron készült az iskolai táborban. Már egészen kiskorukban sokat játszottak együtt, mert egy emelettel fölöttünk laktak, és oviba is egy csoportba jártak. Igaz, most nem egy iskolában tanulnak, de a táborban együtt töltöttek egy hetet.

Jövök majd még egy lányos oldallal is, mert sok mindent rejt még ez a készlet. A benne rejlő virágokból például még csak ezt a kéket használtam ott a fotó sarkában. Pedig van ám benne bőven. Nézzétek csak:
A készlet 30%-os árengedménnyel kapható a DigitalScrapbookingStudio-nál.

Tavasztündér - freebie kit

Tegnap este elkészültem a negyedik heti freebie-vel. Az eheti feladatot igazán élveztem. "Kézzel" rajzolt elemeket kellett alkotni. A színskála adott volt, a készlet címét magunknak kellett kitalálni, de a tavasszal kapcsolatos kellett, hogy legyen.
Én tavasztündéreket rajzoltam, virágot, lepkét és madárkákat. Remélem szeretni fogjátok, szerintem nagyon aranyosak lettek. Kicsit más stílusban alkottam, mint általában szoktam, nem csak a dudlik miatt, hanem az elemeket úgy színeztem, hogy nem maradtam a vonalon belül. Minden elemet megtaláltok "matricaként" is.
Köszönöm előre is, ha ezen a héten is alkotsz a készlettel, ami ilyen lett:
Ha tetszett, akkor a 7végén ne felejts majd el szavazni az Ivy fórumában rá.
Az elkészült oldalaitokat feltölthetitek az Ivy kifejezetten a verseny miatt létrehozott galériájába.
Köszönöm Secima a figyelmeztetést. Kicsit kapkodtam, mert ma van az iskolában a nyílt nap és már azon jár az agyam. Egy kicsit kapkodtam is, hogy még indulás előtt meg tudjam osztani veletek a készletet.

2011. március 7., hétfő

Szavazz a hét oldalálra

Megint van kiért izgulni az Ivy LOTW versenyében, méghozzá JUMA oldala került be a listára!
Aki tud, szavazzon rá, mert megérdemli. Főleg azután ahogy bevezette az oldalt a blogján :) Igen, Juma, nagyon szépet alkottál, és remélem most már elhiszed! Szavazni itt lehet. 
A múlt heti versenyt pedig Beedee oldala nyerte az én "szépséges" készletemből alkotott oldalával. Gratulálok itt is!

Család és nyomozás

Ildi összefogott Saxon Holt designerrel és megalkották gyilkos készletüket. A híres nyomozókkal, krimivel kapcsolatos elemeket tartalmazó készlet bővelkedik vintage kiegészítőkben is, így bátran tudom ajánlani pl. régi fotók feldolgozásához is. Én is így tettem első oldalamnál. Nagymamámtól kaptam régi családi fotókat, ezek közül választottam egyet.
Apai nagyszüleim a gyerekeikkel. Jóska, Pityu, Erzsi, Magdi, Géza, Gizi, Teri :)
Pityu az apám, akit meg is jelöltem. :)

Második oldalam Levente ihlette. Karácsonyra megkapta a Sherlock Holmes vs. Arsene Lupin játékot. Ő a nyomozó szerepébe bújik, és a híres tolvaj nyomában jár. Jó kis fejtörők, feladatok vannak a játékban. Levi szorgalmasan próbálkozik, bár néha, na jó, sokszor a Youtube-on böngészi a végigjátszást ha elakad. Azért elég ügyesen rájön dolgokra, 9 éves kora ellenére.
A fotón, bár nem látszik, éppen ezzel a játékkal játszik. A készletből igyekeztem minden Sherlock Holmes-os elemet kigyűjteni. Valami ilyesmit láthatnánk, ha bele tudnánk nézni Levi fejébe játék közben :)
És akkor nincs más hátra, mint a készlet bemutatása.

Ma még akciósan kapható a Scrapbook Elementsnél.

2011. március 5., szombat

Harmadik hét - szavazás + nyeremény

Először is, szeretném még egyszer megköszönni a sok-sok oldalt amit alkottatok. Egytől egyig csodás oldalak. Nem hittem volna, hogy ennyi félét lehet alkotni ebből a miniből. Nagyon ötletesek vagytok, és meghatott, hogy ennyire tudtatok ti is azonosulni a készlettel. Arra nem mernék vállalkozni, hogy összeszedem, és bemásolom ide az elkészült oldalakat, mert nagyon sokan alkottatok és félek, hogy valaki véletlenül kimaradna. Azt tudom javasolni, hogy aki kíváncsi a többiek munkájára is, az nézze meg az Ivy galériáját, ahova sokan feltöltötték az alkotásukat. Persze ebben a galériában szerepel a többiek készletét használók oldala is, de szerintem mindenki ráismer melyik készült az én minimmel. ;)
Azt azért megmutatom én mit alkottam:
Megnéztem a fórumot, már lehet szavazni. Egyre izgalmasabb a verseny. Nem tudom azt említettem-e már, hogy a "polcok" mellett más nyeremények is vannak. A teljes nyereménylista a következő:

1st Place: Bamboo Pen & Touch tablet & Ivy Scraps Store
2nd Place: Scrapper's Guide Premium Membership 4 months Value $120 & Ivy Scraps Store
3rd Place: AV BROS Page Curl Pro 2.2 Value $49.95 & Ivy Scraps Store
4th Place: All Ivy Scraps Mega Kits from 2009 to Current $100 Value
5th Place: Scrapbooks to Share Gift Certificate 15 prints $30 Value
6th Place: AV BROS Puzzle Pro 3.1 Value $49.95
7th Place: Designs by Gloria Val Verde Gift Certificate $25 Value
8th Place: Waite For The Moment Designs Gift Certificate $25 Value
9th Place: Ivy Scraps Designs Gift Certificate $25 Value
10th Place: A Blinkie Package by Carmen aka Lightning Bug Creations
Random Winner for QC Action by Inspired by Dominic and 50% off coupons for everyone for her cu items.

Az a Touch tábla azért igencsak mozgatja a fantáziám ;)

Köszönöm, hogy ezen a héten is rám szavazol. :)


Még valami, ami tegnap történt velem. Játszottam (Rainbow)Katánál, és ezeket a kereteket és virágokat nyertem nála:

Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon tetszenek a munkáid Kata!

2011. március 4., péntek

10:4

Az IvyScrapsnél a LOTW címre pályázó 10 oldalból 4 az én készletemmel alkotott oldal. Aki szeretné megnézni a kiválasztottakat és szavazatot adna le valamelyik magyar lányra, az itt teheti meg. (Fórumregisztráció szükséges)
Hajrá lányok, én szurkolok nektek!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki az AAM készlettel alkotott. Mind amit eddig láttam, egytől egyig gyönyörűséges lett! Köszönöm a támogatásaitokat, és azt tudnotok kell, hogy másképp nem is menne. Örülök, hogy vagytok nekem.

2011. március 2., szerda

Harmadik hét - All About Me

A cím egy kicsit túlzás, mert 6 elembe, 4 papírba és egy színskálába nehéz beletuszkolnom magam. :)
A harmadik heti feladat a következő volt:
A kedvenc színemmel alkossak egy színskálát. Monotone készletet kellett gyártani.
4 papírt kértek, amiből kettő mintás.
Az elemeknek utalni kell arra, amit szeretek, ami a hobbim, ami rám jellemző.
Nem volt egyszerű úgy megalkotni, hogy használható legyen, mivel a 6 elembe így nekem nem fért bele szalag, kapocs, masni (bár ezeket is szeretem, de inkább csak az oldalaimon) :)
Nem nyújtom tovább a szót, ezen a héten a következő minivel pályázom az Ivy dizájner versenyén:
A készlet tényleg sokat elárul rólam, pl, hogy szeretek olvasni, fotózni és a napi 2-4 kávét sem hagynám ki. A bagoly a kedvenc madaram és az internet is hozzátartozik az életemhez.
Töltsétek le bátran, alkossatok vele ha tetszik és ne felejtsetek el a hétvégén szavazni rám itt. (az aktuális szavazás topikja mindig szombaton kerül fel)

2011. március 1., kedd

Butterfly, Fly Away

Kicsit megkéstem a ScrapDish ehavi Bits & Bytes készleteim feltöltésével, de mostantól már kaphatók. A téma és a színek adottak, ezen belül minikészleteket kell gyártanunk, amit 1-2 $-ért árulnak. Az aktuális hónap mindig 25%-os árengedménnyel kapható. Neked nincs más dolgod, mint a neked tetsző miniket megvásárolod és már használhatod is, mintha egy készlet lenne. :)
Én ebben a hónapban ismét két papírkészletet és egy elem-pakkot alkottam.

 
A papírok most 0.75$-ért az elemek 1.13$-ért kaphatók a ScrapDishnél. Érdemes körülnézni, mert mindenki nagyszerűt alkotott.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső