Translater

2010. december 27., hétfő

Időutazás a dinók világába

Ez egy kiállítás volt még 2009 nyarán. A dinók életét mutatta be egy játékos, tanulságos kaland során. Az óriási dinókat robotok keltették életre, mozogtak, hangot adtak ki. A dinórobotokat meg is lehetett lovagolni, egy sétát tenni a hátukon a valósághű őserdőben. Itt fotót is készítettek a gyerekekről, amit aztán meg lehetett vásárolni. Anyósom vitte el Levit és Tündit, és a vásárolt kép egy dinós keretben azóta is itt volt a számítógép felett. Most épp kapóra jött, mikor Ildi készletét megláttam. Ugyanis egy részben cuki, részben félelmetes dinós készlettel jelentkezett a hétvégén. Nézzétek csak:
És az oldalam a dinón lovagoló csemetéimmel:
Akinek hasonló fotója van, vagy csak dinóimádó gyerkőcei, azoknak szívből ajánlom. Kapható kapható a Scrapbook Elementsen.

2010. december 23., csütörtök

Készlet letöltése - kérdések és válaszok

Többen jeleztétek, hogy nem tudjátok letölteni a papírokat. Ez azért van, mert a ScrapDishnél nem azonnal kapjátok meg a letöltési linket, hanem először sorban áll. Nem tudom miért jó ez így nekik, de biztosan megvan az oka. Ne ijedjetek meg, és nem kell többször a kosárba pakolni, csak ki kell várni, míg a link megérkezik. Ezt elküldik emailben is, de ha később visszamentek a boltba, akkor az "Orders History" alatt megtaláljátok a "rendelést". Ha a státusz már "processed", akkor tudod letölteni. (Vagy az emailből amit kaptál) Remélem ez senkinek nem veszi el a kedvét a letöltéstől. Még 10 óráig a papírok lesznek ingyen, akkor átállítom az elemekre az akciót.

2010. december 22., szerda

Karácsonyi készlet - ingyen tiéd lehet csak ma és holnap

Azoknak, akik már régóta járnak hozzám már ismerős lehet a készlet, mivel tavaly a másik boltomban volt kapható (hasonló). Nem teljesen ugyanaz a készlet. A papírokkal is variáltam, de az elemek közül kb a fele régi, a többi teljesen új.
Ha szeretnéd ingyen, akkor nincs más dolgod, mint ma letölteni a papírokat, holnap pedig az elemeket. Ha lemaradnál, akkor pedig megvásárolhatod a teljes készletet a ScrapDishnél.
Figyelem, a papírok holnap reggelig lesznek ingyen elérhetők, a papírok pedig holnaptól egy napig.

2010. december 17., péntek

Golden Holidays - free clusters

A SBE decemberi hírleveléből letöltheted Kovaxka Golden Holidays készletének egyik Addon csomagját, ami csodaszép clustereket tartalmaz. Ha még nem jelentkeztél a hírlevélre, most igazán aktuális, mert ezt nem érdemes kihagyni! Nézd csak:
Még akár a képeslap játékomra is alkothatsz vele. ;) Egyébként Kovaxka már készített 3 képeslapot is. Nagyon szépek lettek. Ha kíváncsi vagy, esetleg kellene egy kis inspiráció, itt megtekintheted.

2010. december 16., csütörtök

Glamorous Days - elkészült oldalak + Freebie képeslap QP

Most, hogy Lacee is "befutott" oldalával megmutatom nektek milyen szépségeset alkottak a készletemmel a többiek:



Megmutatom Secima oldalát is, aki megvásárolta a készletem, és volt olyan kedves, hogy megmutatta mit alkotott:
Köszönöm szépen mindenkinek.

Végül pedig a sajátom. Azért ez a méret, mert 10x15-ös méretben előhívattam, és ez az ajándék az óvónéniknek, dadusoknak karácsonyra Zotyámtól:
Ezt a képeslapot le is töltheti QP formátumban akinek tetszik.
Letöltés itt/Download here

2010. december 14., kedd

Karácsonyi nyereményjáték

Először is egy újdonságot szeretnék mutatni nektek. A Glamorous Days készletemmel alkottam pár keretet. Ezt és a készletet is most akciósan vásárolhatjátok meg, 40% kedvezménnyel adom most egészen év végéig. Ha van még valakinek kuponja, a két akció összevonható!

A címben nyereményjátékot hirdettem. Remélem megint sokan játszotok velem. Most a következő lesz a feladat:

Készítsetek karácsonyi üdvözlőlapot.

Oldalainak aránya 2/3 legyen, mint egy képeslapé.
A szöveg "Kellemes karácsonyi ünnepeket" vagy valami hasonló üdvözlés legyen.
És a végén: most ne a fotó legyen a hangsúlyos, sőt az sem baj, ha fotó nélkül készítitek el lapotokat.


A nyeremény sem marad el, a nyertes mondhatja meg, hogy a következő készletem milyen témában, milyen színekkel készüljön, és természetesen meg is kapja majd ingyen.

Jó játékot kívánok mindenkinek!

2010. december 13., hétfő

Kicsit megkésve írok...

de ha gyors vagy még tiéd lehet akciós áron Ildi új készlete. Cuki pingvines-jegesmedvés téli-havas készlet. A Penguin Picnic készlet 18 papírt és 66 elemet tartalmaz. Én Zotyám egész friss fotóját kaptam elő, és ezzel alkottam. Úgy bírom, hogy most már ő is belesomolyog a kamerába, s ez a mosoly egyébként pont olyan, mint ami a mellépakolt mackó arcán van. (Köszi Ildi) ;)
A készlet pedig, amivel alkottam:
Kapható a Scrapbook Elementsnél.

2010. december 7., kedd

A télapó ajándéka

Rucoladesigns háza táján járt a télapó, és egy nagyszerű ajándékot hozott nektek.
Ha nektek is tetszik, innen letölthetitek. Kellemes ünnepi készülődést kívánok mindenkinek.

2010. december 5., vasárnap

Karácsony két stílusban

Rohamléptekkel közeleg a karácsony. Ez azon is látszik, hogy a digiboltokat is kezdik ellepni a karácsonyi témájú készletek. Ugyan nemrég mutattam Ildinek egy készletét, de az még a tavalyi volt. Idén viszont kettőt is készített. Az egyik vintage stílusban, a másik hagyományos színekkel pompázik.
Először a hagyományost mutatom, ebből két oldalt is készítettem.
Az első egy sablonos, a gyerekek tavalyi ovis télapós képeivel:
A második Tündi karácsonyi tornabemutatóján készült képpel alkottam. Mikulásnak öltözve tornáztak. A tornaruhát átszíneztem, mert eredetileg égszínkék :)
És a készlet, természetesen az elmaradhatatlan cuki állatkákkal:
A vintage stílusú kittel a következő oldal sikeredett:
A készlet, ami nem annyira cuki, viszont ebben is vannak imádnivaló figurák:
Ezeken kívül készült még egy kitűzőcsomag is, ami mindkét pakkhoz felhasználható kiegészítőként.


Mindegyik kapható a Scrapbook Elementsnél, ma meg holnap még akciós áron.

Keresés ebben a blogban

Miner kereső