Translater

2010. november 29., hétfő

The night before Christmas

Már kapható a legújabb közös készlet a ScrapDishnél. Az én kezem munkája is benne van:
És a teljes készlet:
Jó alkotást kívánok!

2010. november 28., vasárnap

Golden Holidays

Akik már régi csodálói a Rucola Designs-nek, azoknak nem lesz újdonság a Golden Holidays készlet, mivel Kovaxka régi boltjában már megvásárolhattátok, most viszont jó hír azoknak, akik akkor lemaradtak róla, hogy újra kapható a Scrapbook Elementsnél. Szokás szerint bevezető áron, a készlet 3,30$-ért, a papírok és elemek külön külön pedig 1,80$-ért. Van hozzá egy WA csomag is 2$-ért.





Nekem most nem volt időm új oldalakat készíteni, de tavaly már alkottam vele, mutatom is miket:

2010. november 27., szombat

Glamorous Days - New kit and freebie with surprise

Igen, ismét új készlettel jelentkezem. Nagyon izgatott vagyok, hogy fogadjátok, mert úgy érzem sikerült teljesen mást csinálni mint amit tőlem megszoktatok. Nekem nagyon tetszik az új készlet, de remélem elnézitek nekem, hogy elfogult vagyok. :)



A Fekete Péntek akcióban még hétfőig féláron juthattok hozzá a ScrapDishnél.
A címben freebiet is emlegettem. Nem feledkeztem meg róla. Egy gyorsoldal az ajándékom amit a készlettel alkottam, és a csomagban van még egy kis meglepi, amit most nem árulok el, hogy mi. :)

2010. november 25., csütörtök

Fekete Péntek

A ScrapDishnél hatalmas akció lesz a hétvégén. A legtöbb designer 50%-os árengedménnyel adja készleteit, közöttük én is. A listában az ár nem akciósan szerepel, de ha belepakolod a kosárba, ott már csak a felét számolja, és természetesen fizetni is a felét kell majd. A hirdetés a Winter Magic kittel készült, de ajánlom a Blue Christmas készletet is karácsonyi üdvözlőlapok alkotásához.
Jó vásárlást és scrappelést kívánok!

2010. november 21., vasárnap

Mennyire vagy gyors?

Krissz blogjában találtam ezt a jó kis speedtest-et. Gondoltam én is kipróbálom magam, és azt hiszem elégedett lehetek :) Jajj, majdnem elfelejtettem, a legjobb a tesztben, hogy magyar szavakat kell leírni!

Íme az eredményem (és hiba nélkül):
57 words
Speedtest

Ha te is szeretnéd tesztelni magad, csak kattints a linkre.

A hónap designere...

Ildi Geist alias RucolaDesigns a Scrapbook Elementsnél. Aki feliratkozik a bolt hírlevelére, az most ingyen letöltheti a Free Time készletet, és riportot is olvashat Ildivel. Érdemes a "polcára" is belesni, mert legtöbb készlete 30%-os árengedménnyel kapható.
És íme a készlet amit említettem:
Ha tetszik, ne habozz hát, iratkozz fel a hírlevélre gyorsan. :)

2010. november 15., hétfő

Meseerdő

Megjelent Ildi Geist új készlete, a mesebeli erdő elemeivel. Gyermekeim - szeptember óta Tündi is - a békásmegyeri Kiserdő Iskolába járnak, innen jött az ötlet, hogy erről készítsek oldalt. Levente büszkén kísérte be első nap a húgát az iskolába, Tündi pedig eleinte kicsit megszeppenve, de azóta is töretlen lelkesedéssel veszi az akadályokat. Nagyon jól tanul, és igazán megállja a helyét a nagyok között. Mutatom is alkotásom:
A készlet igazán NAGYszerű! 22 papírt és 91(!) elemet tartalmaz. Ráadásul ha sietsz, még ma éjfélig akciós áron kaphatod meg a ScrapbookElements boltjában.
Akik a vintage stílus szerelmesei, azoknak ajánlom még a kiegészítő szettet is, ami nem része a nagy készletnek. 6 papírt és 20 elemet tartalmaz. Ezt is mutatom:

Jó vásárlást, kellemes alkotást kívánok mindenkinek!

Keresés ebben a blogban

Miner kereső